Начало КЛЮКАРНИК Ще дочакат това, което са чакали дълго време: Тази седмица бележи мечтата...

Ще дочакат това, което са чакали дълго време: Тази седмица бележи мечтата на тези зодиакални знаци!

16
Сподели

Рак

Направете нещо за външния си вид, опитайте да подобрите емоционалното си състояние и се покажете пред околните с великолепие. Ние обаче не ги управляваме и не се опитваме да ги имаме на всяка цена.

Най-доброто решение е да организирате хората, които ви заобикалят, в името на някаква цел – имате волята и силата да го направите.  Емоционалният живот се стабилизира въпреки разбитото самочувствие.

Ако имате партньор, можете да използвате този момент, за да подновите чувствата си, за да организирате романтична среща, която ще остане в спомените ви дълго време. Ако все още сте недоволни от любовта, променете нещо, но не избягайте от проблемите.

Стрелец

Внимавайте да не създавате противоречиви ситуации между вас и партньора си. Ще бъде добре, ако обръщате внимание на вашите деца, приятели, на любимите си развлечения. В сряда и четвъртък ще откриете възможност със спокойствие и търпение – лесно ще откриете истинското съдържание на неща, скрити под тяхната форма и ще действате, ръководени от това интуитивно знание.

Ще бъде много дразнещо за вас, че някои искат да се намесват в личния ви живот. Ще бъдете под натиск да действате по определен начин и във вас има съпротива и желание за свобода. 30-годишните ще имат хубаво любовно преживяване и задълбочаващи се взаимоотношения в съществуващите отношения.

 

Източник: За жената