Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал предлага брак на Нихан, но тя му...

Днес в Черна любов: Кемал предлага брак на Нихан, но тя му отказва. След една година Кемал е съдружник във фирма

81

Вижте какво ще се случи днес (21-и ноември) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family! Озан вече е добре. Лекарите му забраняват да пие алкохол и да шофира.

Йондер заплашва Вилдан с развод, ако омъжи насила Нихан за Емир. Нихан споделя с брат си, че е влюбена. Настоява да запознае Озан с човека, когото обича. Той се съгласява. Нихан се обажда на любимия си. Кемал ѝ разказва за семейството си. Вечерта двамата вечерят.

Нихан предлага на Кемал, ако му е харесала храната, отново да му сготви. Двамата разговарят щастливи. Кемал признава, че го е страх, да не би всичко да свърши изведнъж и двамата да останат с разбити сърца. Нихан му отговаря, че двамата могат да бъдат заедно. Галип настоява Вилдан да убеди дъщеря си, да се омъжи за Емир.

Кемал моли Нихан да му разкаже за себе си. Тя му отговаря, че е доста самостоятелна и че никой не може да й заповяда да направи нещо, което не иска. Двамата с Кемал продължават да разказват за своите характери. Започват да играят на „Истина или предизвикателство“. Нихан отправя своето предизвикателство и двамата за първи път се целуват.

Салих и Зейнеп ги виждат и се скриват наблизо, за да не нарушат идилията на влюбените. Кемал получава работата в мините в Зонгудтак. Семейството му е тъжно, защото той трябва да ги напусне. Нихан се обажда на Кемал и му казва, че ще го чака в клуба, за да се запознае с брат ѝ. Нихан и Озан очакват Кемал да дойде в клуба.

В това време там пристига Емир. Вижда ги заедно и се присъединява към тях. Нихан отменя поканата на Кемал. Когато той пристига, охраната не го пуска вътре. Той звъни на Нихан, но тя отхвърля обаждането. Емир ги пита дали очакват някого, но Озан отговаря отрицателно. Емир казва на Нихан, че много му липсва. Момичето се ядосва и си тръгва. Звъни на Кемал, но тогава Емир също излиза от клуба и прегръща Нихан. Кемал ги наблюдава отдалече и си тръгва. Нихан отива при любимия си и му се извинява за случката пред клуба. Казва на Кемал, че е много влюбена в него. Вилдан отива на пристанището. Като вижда дъщеря си да говори с младежа, ѝ вдига скандал. Съобщава, че Галип и Емир ще дойдат у тях на вечеря. Нихан се ядосва и настоява майка ѝ да се извини на Кемал. Вилдан отказва. Нихан се извинява от нейно име. Отново заявява на Кемал колко много го обича. Кемал казва, че заминава за Зонгулдак и там ще работи в мината. Нихан настоява да замине с него. Кемал се опитва да я разубеди, но тя продължава да настоява двамата да избягат заедно. Двамата влюбени си татуират знака на безкрайността, който изразява тяхната вечна любов. Емир и Озан са в имението на Емир и се забавляват с момичета. Емир е ядосан на Нихан и стреля с пистолет по една мишена. Казва на едно от момичетата, че не иска провали. Нихан и Кемал отново са щастливи. Уговарят се да се видят на следващия ден. Прибирайки се към къщи, Нихан вижда, че Озан я е търсил по телефона. Веднага връща обаждането, но вдига Емир. Той казва на Нихан, че Озан в момента не може да говори, защото е в шок, тъй като е убил човек. Емир я успокоява, че ще оправи проблема и ще спаси брат ѝ. Нихан пристига в имението, където се е събрало цялото ѝ семейство, Емир и Галип. Те ѝ  казват, че ще решат проблема заедно. Озан моли сестра си за помощ. На следващия ден Кемал се подготвя за тържествена вечеря с любимата си на яхтата. Момичето идва, но е разстроено. Кемал предлага брак на Нихан. Тя му отказва и го моли за прошка. Обяснява му, че не може да замине с него, поради много лични обстоятелства. Моли Кемал да я забрави и си тръгва. Младежът е съсипан. Вилдан отива и вдига скандал на семейството на Кемал, настоявайки синът им да остави намира дъщеря ѝ, защото е сгодена. Бащата на Кемал получава сърдечен пристъп.

Зонгулдак 2014 г.

Кемал работи в мината. Обичан е от всички работници и от собственика. В мината има изтичане на газ, което причинява срутване. Кемал спасява работниците и своя работодател.  Семейството на Кемал научава за инцидента. Баща му отново припада. Зейнеп се свързва с Нихан по телефона и ѝ казва да пусне телевизора. Нихан разбира какво е станало и се притеснява за своя любим. Когато Кемал се появява жив и здрав, дава интервю. Всички се успокояват, че е жив. Кемал веднага се обажда на Зейнеп, за да успокои семейството си. Зейнеп отново говори с Нихан, като ѝ съобщава, че брат ѝ се е обадил, че е добре. Емир звъни на жена си и й казва, че ще ходят заедно на вечеря. Нихан се съгласява по принуда.

1 година по-късно…

Собственикът на мината Хакъ прави Кемал свой съдружник и го изпраща в Истанбул на енергийна конференция, заедно с водещите фирми в отрасъла. Първоначално Кемал отказва. Озан си пие лекарствата под контрола на майка си. Емир отказва да вземе Йондер на бизнес вечерята. Нихан му казва, че вече й е писнало от това, той да се държи със семейството й като с марионетки. Емир ѝ обяснява, че само тя е вписана в договора и че нейното семейство живее в тази къща, благодарение на него. Кемал разбира, че Нихан се е омъжила за Емир и решава да се възползва от предложението на Хакъ да участва в конференцията и да се върне в Истанбул./За жената