Начало КЛЮКАРНИК ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ВТОРНИК ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ! АЛЕНА Е КАТЕГОРИЧНА, НА...

ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ВТОРНИК ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ! АЛЕНА Е КАТЕГОРИЧНА, НА ВСЯКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА

32
Сподели

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен Пазете се от ненужни нови запознанства, водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили.

Телец Денят е идеален за завършване на вече започната работа. Очакват ви големи промени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициатилност на работното място и настойчивост, ако идението ви са печеливши.

Близнаци Пътуванията са успешни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания.

Рак Стабилизирайте отношенията си на работното си място. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправии между колеги, която не ви засяга.

Лъв Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите покупки. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подписвайте договори, особено ако са свързани с финансови институции, за да избегнете загубите.

Дева Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки.

Везни Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност. Ако сте търговци, направете ревизия. Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи.

Скорпион Въпреки емоцията, която трудно сдържате, ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди доверието им във вас.

Стрелец Очаквайте материални придобивки. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех, не се отвличайте с ненужни разговори с колегите.

Козирог Не проявявайте амбиция и не предприемайте професионални промени. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи, свързани с професионалното ви развитие.

Водолей Денят е благоприятен за реализация на желанията ви. Ще работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко.

Риби Изградете новите си планове, които ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи.