Начало КЛЮКАРНИК Астропрогноза за днес: Можете да получите помощ от предците си, благоприятен ден...

Астропрогноза за днес: Можете да получите помощ от предците си, благоприятен ден за всички добре обмислени дела

20

7-ят слънчев ден е време за укрепване на традициите. Това е най-добрият ден за любов, зачатие на детенце, творчески начинания, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си.

Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени, добавя тя, пшие bulgaria.utre.bg.

„Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Денят е добър за пътуване. Добре е да се прекара извън дома. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не стойте на едно място, още повече под покрива на дома си.

Общувайте колкото може повече, бъдете открити“, съветва астрологът. „Много подходящо е за творческа любов, за зачатие на детенце и въобще за любовно съединение. Но всичко трябва да се прави на светло, с отворени очи и никаква тъмннина. Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол в този ден, но не се отпускайте.

Както и предният ден, така и сега можете да получите помощ от предците си“, добавя Ивелина Пенчева.

„Мъжете могат да се помолят за изцеление и здраве. Горещата вода в този ден е целебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете в парна баня, но не се застоявайте дълго. Ако сте пълни с грехове, по-добре не рискувайте. Има опасност да се изгорите с парата“, предупреждава астрологът.

„Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия. Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените.

Противопоказни са строгите икономии“, добавя Ивелина Пенчева. „Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото“, съветва астрологът.

Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието, добавя тя. „Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее.

Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни, защото това е знак за мизерия, проблеми, разпри“, обяснява астрологът.

 

Източник: За жената