Начало КЛЮКАРНИК Зодиите-скъперници-На всяка би й подхождало обръщението „чичо Скруч“

Зодиите-скъперници-На всяка би й подхождало обръщението „чичо Скруч“

27
Сподели

Няма как да нямате приятели, които винаги гледат са спестят някоя друга стотинка и да си платят сметката до последния цент. Предпочитат евтини дрехи и продукти и в магазина винаги се насочват към промоциите.

За тях не качеството, а цената са по-важни. Бъдете подготвени, че представителите на тези 3 зодии са големи скръндзи и рядко правят подаръци.

Зодия Телец

Телците ценят парите и тяхната финансова стойност. Те умеят да изкарват пари и да ги харчат. Имат особено отношение към ценността на вещите си и винаги избират скъпото. Имат добро око и нюх за качествените продукти умеят да преценяват истинската стойност на нещата. За тях обаче в пълна сила важи максимата „Всичко, което си е мое, си е мое, а чуждото е общо.“ Телците определено не обичат да споделят храната си и рядко дават пари назаем. Не защото нямат, а защото не им е присъщо. Те обаче и рядко ще разчитат на вас за помощ. Справят се сами с финансовите проблеми.

Зодия Дева

Девите предпочитат да пестят. Ако има вариант да спестят лев-два, определено ще го направят. Предимно харчат за себе си и кътат паричките си. Понякога не излизат с много пари, за не харчат повече отколкото са си определили. Често могат да останат на нулата, защото са си купили нещо много скъпо и не са премислили. Доста са премерени, когато правят подаръци и предпочитат да минат тънко. Често пазаруват от промоционалните щандове.

Зодия Козирог

Много са пресметливи и биха стигнали дори до скъперничество. Те поддържат висок стандарт на живот, защото умеят да изкарват пари и да работят много. Обичат скъпите вещи и лукса. Но когато правят подаръци избират обикновени евтини вещи. За собствения си уют дават много, но не и за другите. Когато дават заеми, разчитат, че ще им върнете всичко и то в уречения ден. Търсят постоянно различни варианти, за да получат нещо даром и така да са на печалба.

 

Източник: За жената