Начало КЛЮКАРНИК РИТУАЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ: Опитайте това и вижте как ще се...

РИТУАЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ: Опитайте това и вижте как ще се промени животът ви!

33

Чудили ли сте се кой е източникът на икономическите проблеми в живота ви и защо сте постоянно притеснени? Чудили ли сте се, ако проблемът се крие в енергийните блокажи в дома ви?

Ако можете да намерите на проблема с енергийното запушване, има един лесен начин за неговото решаване. Продължете да четете статията, за да научите един прост ритуал, който ще разреши финансовите ви проблеми и ще ви помогне да привлечте пари.

Вие никога не губите пари, но все пак трудно се оправяте от заплата до заплата. Това ви се случва често? Не се притеснявайте – това се случва на всички нас!

Разбира се, парите не купуват щастие, но са необходимо ресурс. Парите осигурява сигурност и просперитет и са голяма необходимост в живота ни.

Знаете ли, че умора, стрес и притеснение може да повлияе на шансовете си за привличане на пари? Знаейки това, първата стъпка към финансова стабилност е да се промени отношението ви към хората. Следващата стъпка включва прост ритуал, който ще премахне препятствието от лоша енергия в дома ви и ще ви даде сили да продължите. Освен това ритуалът ще помогне също така да привлечете пари и за решаване на финансовите ви проблеми.

Следвайте стъпките по-долу, за да подобрите финансово си състояние: Необходими неща:

2 стъклени бутилки

2 зелени свещи

2 шепи ориз

6 зърна черен пипер

Начин на приготвяне:

Ритуалът трябва винаги да се извършва вторник и трябва да бъде завършен преди сряда полунощ.

Ето какво трябва да направите:

Налейте малко вода в тенджера и я оставете да заври, за да се почисти от замърсявания. След това налейте водата в бутилките и добавете шепа ориз и по 3 зърна черен пипер в бутилка и ги затворете плътно. Сега, поставете бутилките в хола и кухнята, след това запалете по една зелена свещ пред тях и остави да гори в продължение на един час. Бутилките трябва да се поставят на видно място и никога не трябва да бъдат скрити от погледа. След един час, задушете пламъка с лъжица (не го гасете с въздух от устата!), Тогава се вземат бутилките и ги поставете на места, където можете да ги виждате всеки ден.

Съвети:

Опитайте да извършите ритуала в самота и не позволявайте да има други присъстващи по време на процеса, тъй като те могат да повлияят на неговата ефективност.

 

Източник: За жената