Начало КЛЮКАРНИК Вижте какво е сладурче бебето на най-горещата учителка Силвия Зубева (първи негови...

Вижте какво е сладурче бебето на най-горещата учителка Силвия Зубева (първи негови снимки)

36
Сподели

Най-горещата БГ учителка Силвия Зубева показа бебето. Съпругата на спортиста Тодор Скримов сподели снимка, видя HotArena.

 

„Татко Тошко е номер едно!”, гласи посланието, което малката наследница на национала се опитва да изпради до всички.

 

Спортистът сподели снимка с бебе Ася в социалните мрежи, като спечели многобройни харесвания и мили коментари.

На фотоса Скримов е гушнал наследничката си, а тя позира като истински фотомодел.

И даже е посочила с пръст баща си, сякаш се опитва да каже „Вижте го, той е най-добрият”.

Тодор Скримов и Силвия Зубева станаха родители на 1 август, а скоро наследницата им ще навърши цели три месеца. Двамата се решиха да покажат дъщеря си, след като месеци наред я държаха далеч от прожекторите.

„Малката е уникална като баща си”, хвалят я близки приятели на волейболиста. Към пожеланията на Теодор Салпаров се включи и актрисата Ралица Паскалева, която написа, че двамата са „прекрасни”.

Силвия Зубева и Тодор Скримов се венчаха през юли, по-малко от месец преди раждането на дъщеря си. След раждането й щастливата майка написа, че няма такова щастие и детето им е най-ценното и за двамата.

 

Зубева стана известна като най-горещата учителка. Тя изгря в социалните мрежи, след като един баща я снима на първия учебен ден с класа й.

Съпругът й Тодор Скримов играе за италианския „Ревивре Милано”. Националът ни впечатлява волейболната общественост с духа си, както и с факта, че излезе да играе само 28 дни, след като му отстраниха тумор в бъбреците.

 

За щастие, образуванието се оказа доброкачествено и той бе диагностициран навреме.

„Страхувах се не за мен, а за семейството ми – родителите ми и моята приятелка. Но имах късмет, защото по времето, когато откриха туморах, имах контузия и малко случайно се установи”, разкрива още Скримов.

 

Източник: За жената