Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за четвъртък, 23 ноември-РИБИ Финансов успех, ВОДОЛЕЙ Търсете баланса в...

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 ноември-РИБИ Финансов успех, ВОДОЛЕЙ Търсете баланса в отношенията

38

Четвъртък ще насити деня ви с емоции и много действие. От вас зависи до каква степен ще разгърнете личният си потенциал за реализация, за това действайте според собствените си желания.

Дневен хороскоп ОВЕН Делови пречки Вътрешното ви убеждение, че имате какво да кажете и направите ще ви подтиква към действия, различни от планираните.

За делова сполука свързана с вашите по-значителни намерения трудно може да се говори днес, защото по пътя към целите си ще се сблъскате с пречки издигнати от личност с влияние.Личен успех бихте могли да постигнете, както и да осъществи-те сполучливо кратко пътуване до близко място.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Добър шанс Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Четвъртък бележи началото на нов етап с продължителност около месец. Имате шанс да се освободите от някои негативни натрупвания, провалили целите ви през отминалите дни. В деловите среди се очертава остра борба за надмощие. Разполагате с добри възможности да докажете сила и мощ.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Успех чрез партньорство Най-доброто, което можете да направите на този етап е изчакването на по-благоприятни моменти за действие. На сполука при осъществяване на целите може да се надявате чрез работа в партньорство. Възможностите ви за такава са много силни, а ако държите на индиви-дуалността, може да последва провал. Силен и изразителен късмет ще имате в обще-ствените среди.

Дневен хороскоп РАК Сполуката е в стратегията Благоприятен ден за приятелски събирания, които дават възможности за нови запознанства с колеги, сближаване със сродни души, неща за които винаги сте притежавали изключителен талант. За делова реализация този ден не е особено сполучлив. Ще се сблъскате с пре-чки, които ще откажат мнозина от по-нататъшни усилия.

Дневен хороскоп ЛЪВ Вероятни са пречки Възможно е да се отегчите от много неща около себе си, но в името на по-доброто ви бъдеще не се задълбочавайте в дребнавото. Принципно не липсват условия за успех, и ако реализацията но целите ви за-виси само и единствено от усилията ви – проблем няма, но явно в повечето не е така. Очертават се външни пречки от човек разполагащ с влияние или със силни по-зиции в обществените среди и сферите от бизнеса.

Дневен хороскоп ДЕВА  Не се залавяйте с делови цели Не допускайте ярката ви емоционалност да стане пречка към постигането на целите ви. Този ден ще е доста несполучлив за Девите които възнамеряват да реализират делова цел или да осъществят полезни контакти. Ще е добре ако се заемете с освобо-ждаване от проблеми или със стабилизирането на обществените си позиции. В личен план  добрите възможности са в любовната сфера.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Напрежение Предстои ви добро представяне на проекти и успешна защита на интересите, за което всъщност се борите. При Везните деловият успех често е свързан с голямо напрежение, а четвъртък не прави изключение от този ритъм, превърнал се в правило за мнозина. Сблъскате ли се с пречки, не проявявайте упорство. Целите, които възнамеряване да осъществите – ще бъдат реализирани в много близко бъдеще.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Съобразявайте се с обстоятелствата Известно балансиране на емоциите няма да ви навреди. Тези и върху още други необходими за спокойствието ви неща може да помислите днес. Ако сте достатъчно упорити, успехът през този ден е постижим. Не е изключе-но ситуацията, в която действате да се окаже доста усложнена. В такива случаи ще е по-добре да се откажете, за да не се окажете изиграни.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Не достигайте до конфликти Стремежът към реализация на целите е ярко подчертан у Стрелците и при мно-зина достига до драстични нива, които тласкат към конфликти. Този стил не може да се определи като правилен, защото бихте могли да отстраните възникналите пробле-ми, а през следващите дни достигнете до успех. Много от вас изпълняват такава роля и в семейството си, което  само ще ги улесни.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Разбирателството води до успех Четвъртък е достатъчно благоприятен за осъществяване на целите в условията на разбирателство и хармония. Това зависи предимно от самите вас. Противното разви-тие на взаимоотношенията ще доведе до тежка конфронтация, която освен че не по-мага, със сигурност може много да навреди. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини, минерали и повече спокойствие.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ Търсете баланса в отношенията Политиката на гъвкавост и стремежът към баланс е доброто оръжие, от което Водолеите трябва да се възползват днес. Нервното напрежение у мнозина е засилено, а конфронтирането води до борби за надмощие, които по правило протичат остро, и в повечето случаи с тежки подли удари. По-често давайте израз на уважението си към колегите и работата ви ще спори.

Дневен хороскоп РИБИ  Финансов успех Четвъртък, а всъщност и всички останали дни от настоящия период, алармират за активност и съобразителност при осъществяването на вашите делови и лични цели. първото условие е неотменимо и спазването му през днешния ден без-спорно ще ви зарадва с добри финансови постижения. С позитивните си мисли оказвате ползотворно въздействие върху себе си и околните.

 

Източник: За жената