Начало КЛЮКАРНИК Излезе скандалният списък с журито избрали новата ни Мис България 2017. Ето...

Излезе скандалният списък с журито избрали новата ни Мис България 2017. Ето кои са казали ДА

23
Сподели

Кой избра Мис България 2017 ? След огромното социално възмущение от избора на новата Мис България 2017 – Тамара Георгиева , сайтът lentata.com прави проверка кой точно избра Тамара? Проучването сред журито на конкурса даде следните резултати:

 

Журито се състои от 20 човека.

Първо се свързахме с най-известните от тях, като всички те са дали своето НЕ и бяха меко казано изненадани от избора на Тамара, пише сайтът. Ето какви са отговорите на въпроса – дали избраната Тамара Георгиева е получила тяхното ДА.

Иво Танев – НЕ е гласувал за нея, даже не я е включил в своя топ 5.

Той публично заяви, че Тамара не е влязла в разширената му класация за кандидатки и е меко казано изумен от случващото се, тъй като самият той е бил сидетел на други две НЕ-та за победителката, а именно тези на Мария Бонева и Вили Боршукова от журито.

Антония Петрова (Мис България 2009) публично каза – НЕ съм гласувала за победителката.

Елена Ангелова (Мис България 1999-та) – НЕ е гласувала за Тамара Георгива, нейната фаворитка е била кандидатката от Хасково. С още 3 НЕ-та от журито се е сдобила Тамара – Мис България 1998 – Наталия Гуркова НЕ я е избрала за фаворит, Мис България 2015 – Марина Войкова и Мис България 2016 – Габриела Кирова също не са гласували за победител Тамара.

НЕ има новата Мис и от дизайнера Стоян Радичев.

Общият брой на НЕ-тата от проучването на lentata.com сочи, че има общо 9 НЕ-та.

Своето ДА за новата Мис България 2017 са дали:

Адвокат Бързанов, който се аргументира, че Тамара е много красива на живо и, че – „Тамара е изключително ингелигентна и красива. След конкурса са пуснати 3 снимки на победителката, които са снимани от лош ъгъл и лоша светлина, което може да е умишлено или с цел да се спекулира конкурса и победителката“ – каза още той.

Ардо Ованезов, член на журито, пък казва, че няма да каже за кого е гласувал, но пък смята Тамара за достоен фаворит и Мис България.

Мисис България 2013 Малина Димитрова по информация на организаторката на Мисис България Меги Савова е дала своето ДА за Тамара.

Собственичката и организаторката на конкурса Ирина Папазова е дала своето ДА за Тамара. Което прави 4 ДА-та. Остават още 7 членове на журито. Папазова казва, че Тамара е получила 6 спонсорски награди и че споснорите са фаворизирали Тамара за победител.

По нейна информация, останалите членове на журито са представители на спонсорите, а именно 7 човека от:

Дари Травел

Герлен

Тонини Ламборгини

Green line – на Петя Раева (екс депутат от ДПС)

фитнес Пулс

Корсет

Ваня Стил

Изводите: нито един публично известен член на журито не е гласувал за новата Мис България (освен организаторката на конкурса).

 

Тогава кой я избра?

Ами…спонсорите и организаторите, както може да видите…

Така че, ако ви възмущава жената, която ще представя България на световната сцена – сърдете се на хората, които правят и плащат конкурси като този.

 

Източник: За жената