Начало КЛЮКАРНИК МЕГЗ РАЗКАТА ПРОДУЦЕНТИТЕ НА БИГ БРАДЪР, ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХА!

МЕГЗ РАЗКАТА ПРОДУЦЕНТИТЕ НА БИГ БРАДЪР, ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХА!

29

От седмица охраната на Биг Брадър е утроена. Причината са разкритията на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз за грубото нарушение на правилата на формата от рапъра Тото.

Припомняме, че той беше уловен от клиенти на дискотека след свое участие да разговаря с майка си, приятелката си, дуетния си партньор Лъчо и свои приятели на теми, свързани с предаването и стратегията му занапред.

Това разбуни духовете и мнозина поискаха рапъра от „Скандау“ да върне плакета. Той пък замълча гузно пред медиите, а после нападна Мегз на свое участие и омаловажи подкрепата на собствените си фенове като отсече, че „му дреме на чушката за победата“.

Със старта на новия сезон, обаче, от продукцията на Биг Брадър са взели сериозни мерки и са утроили гардовете, които съпровождат изпълнителите, когато имат служебен ангажимент. Първият потърпевш се оказа Констатин, на когото не му е било дадено да разговаря с абсолютно никого, докато е забавлявал клиентите на дискотека в Студентски град, пише Secret.bg.    Реакцията на големия брат е леко закъсняла, но поне може да се надяваме, че този сезон ще наблюдаваме честна игра.