Начало КЛЮКАРНИК Дебора с тежки признания в ефир: Една година бях алкохоличка. Събуждах се...

Дебора с тежки признания в ефир: Една година бях алкохоличка. Събуждах се и почвах да пия от сутринта

27

Участничката в “ Биг брадър “ Дебора призна, че е имала зависимост към алкохола . Думите си тя изрече в предаването “ На кафе “ по „Нова телевизия“ вчера, като продължението на интервюто бе излъчено преди малко.

Тя оправда това с паническите атаки , които получава.

„От пет години страдам от паник атаки. Мислех си, че алкохолът ще ми помогне. Получих паническото разстройство, когато почина баща ми – бях на 10 години. Явно съм го подтиснала тогава. Но в момента, когато съм го осъзналала това нещо по-късно в годините, започнаха страданията.

Знаете ли как почна всичко? Просто си пътувах от морето, изтръпна ми цялата ръка и получих една тежест, натиск, стяане в гърдите. Уплаших се, от тогава ходих десет пъти на кардиолог. Първо започнах да пия чайове, после започнах с алкохола. Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Това обаче е било заблуда. Една година бях алкохоличка, вярвайки, че по такъв начин аз ще се оправя. И пиех всеки ден. Събуждах се и почвах да пия, повръщам и пак пиех. Влязох в Къщата, за да се оправя, страх ме беше от бивщия ми приятел“, каза Дебора в предаването.

 

Източник: За жената