Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Айтюл намеква, че Джахит отново си има...

Днес в Сега и завинаги: Айтюл намеква, че Джахит отново си има любовница, а Иджлял отива да поръча да убият Нур

26

Вижте какво ще се случи днес (24-и ноември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Хафизе пита Нур къде е била. Таяр я защитава, а момичето решава да си отиде в стаята.

Елмаз също я пита, но Нур веднага я отрязва. Фърат иска да спечели конкурентна фирма за рекламата. Ще предложат на Нур да стане рекламно лице. Иджлял и Ийт се прибират от закуската. Фърат възлага на Елмаз да се свърже с пресата, за да бъде оповестена сделката.

Елмаз продължава да дразни Нур. Момичето ги вижда, но Иджлял се прави на много болна. Ийт я прегръща. Забелязвайки Нур, той пуска Иджлял. Иджлял казва на Айтюл, че ако още веднъж я разочарова, няма да ѝ прости. Нур използва, че Мерт си играе с баща си и отива при тях. Ийт ѝ обещава, че малко е останало. Иджлял пита майка си как ще продължат. Казва на Айтюл, че Фърат знае всичко. Тя не го харесва. Айтюл казва на дъщеря си, че Фърат е влюбен и ще я защитава. Ийт съобщава, че вижда подобрение в състоянието на Иджлял.

Нур казва, че болката в сърцето й се е усилила, като ги вижда по този начин. Айтюл казва, че трябва да обработят Мерт и детето да намрази своята бавачка. Назан се кефи на поведението на Иджлял, а Джахит си пише съобщение с Елмаз. Назан му взима телефона и вижда, че съпругът ѝ си играе на игра. Уж, че играят мач, Иджлял спъва Нур. Ийт веднага реагира, защото момичето има драскотина на лицето си. Нур излиза от играта, разплакана. Ийт се чуди как да реагира. Фърат предлага на шефа на козметичната фирма да сключат сделка. Фърат му показва каталог на техните рекламни кампании и лицето на фирмата – Нур. Бизнесменът остава изненадан, взима каталога и си тръгва. Преди години Керем Санджактар (шефът на козметичната фирма) отива и си купува една ретрокола, която се харесва на Ийт. От тогава Ийт не го харесва. Керем има починала близка, която много прилича на Нур. Хафизе лекува раните на Нур. Ийт отива при нея и казва на леля ѝ, че той ще я поеме. Иджлял сънува кошмар – представяйки си в съня си как Ийт и Нур са се любили. Събужда се разстроена. Отива в кабинета на Ийт и чува как той разговаря с бавачката по телефона. Иджлял разбира, че Ийт и Нур си определят нова среща на яхтата. Веднага предлага на Ийт двамата да вечерят. Той ѝ отказва. Елмаз се интересува как е минала срещата с Керем Санджактар. Той отговаря, че няма да е лесно. Нур казва, че изобщо не познава козметичния бос.  Иджлял се сеща за Неджати, един бандит, който е работил във фирмата на Ийт, но е лежал в затвора. Айтюл обаче казва, че това е Газанфер.  Иджлял отива на срещна с него, за да поръча убийството на Нур. Айтюл и Назан се скарват, защото старата намеква, че Джахит отново си има любовница. Елмаз пише имейл на Джахит. Получава отговор, че в момента работи и няма време за нея. Нур пита дали Керем Санджактар е важен клиент. Фърат е отчаян, че са го отрязали. Нур се опитва да успокои шефа си, като казва, че не познава този човек, но Керем влиза в офиса на агенцията. Официално се представя на Нур. Момичето едва не се разплаква от гафа, който е направила. Ийт урежда час за консултация с лекаря на Иджлял. Споделя с брат си, че Иджлял не е щастлива и трябва всичко да се подреди.

 

Източник: За жената