Начало КЛЮКАРНИК „Мис България“, Тамара Георгиева разтърси пространството с нов скандал с друга титла...

„Мис България“, Тамара Георгиева разтърси пространството с нов скандал с друга титла за красота!

19
Сподели

Скандалите около новата Мис България Тамара Георгиева нямат край. Всички изригнаха срещу външния й вид, а изключително актуална е темата, че тя е платила голяма пачка, за да грабне короната.

Е, сега и други хора, занимаващи се с конкурси за красота у нас, се отрекоха от нея. „Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на Бок Стар Моделс уведомяваме, че изтеклата информация, че новата Мис България 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота Мис София е подвеждаща и невярна“.

Това написа председателката на Бок Стар Моделс Венета Кръстева в отворено писмо.

„В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките Мис София, Мис Свят и Мис Вселена за България, ние от агенция Бок Стар Моделс се дистанцираме от конкурса Мис България и настоящата Мис България 2017 Тамара Георгиева и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата Мис София 2017 се казва Владлена Андеевна“, уточнява още Кръстева. Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум Мис Свят & Мис Вселена България 2017.

„Конкурсът Мис София няма нищо общо с конкурса Мис България и фирма Интерсаунд. Поясняваме, че към момента на международните конкурси Мис Свят и Мис Вселена ни представляват финалистките от конкурса Мис Свят & Мис Вселена България 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова и също така, държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за Мис Свят и Мис Вселена е напълно отделен формат от конкурса Мис България от няколко години насам“, казва още Венета Кръстева.

 

Източник: За жената