Начало ВЕСТИ Саудитска красавица разкри страшни неща за това, какво се случва с български...

Саудитска красавица разкри страшни неща за това, какво се случва с български сираци в страната ѝ

24

Красива саудитска принцеса разказа страшни неща, които се случват на деца сираци от България в страната ѝ. Хлапетата се търгуват като стоки, а основното, за което ги използват е като секс роби.

Освен нашенчета, жертви има и от Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия. В интервю за френския вестник „Льо Монд” принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф споделя, че робството в Саудитска Арабия е под различни форми, но е държано в тайна и привилегировани са хора от кралската фамилия, съобщава dailymirror.lk.

 

Принцеса Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който наскоро беше арестуван в рамките на антикорупционна акция. Руски онлайн портал цитира интервюто на принцесата и пише, че град Джеда се е превърнал в пазар за робини, където се използват непълнолетни момичета за секс партита, включващи злоупотреба с наркотици и алкохол. „Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия.“

 

Източник: За жената