Начало КЛЮКАРНИК Тези 4 зодии смятат, че са по-добри от останалите

Тези 4 зодии смятат, че са по-добри от останалите

23

Те обичат да чуват собствения си глас, както и винаги да имат право, дори когато не знаят за какво говорят и вярват толкова много в своето върховно постижение, като всъщност никой не може да бъде прав, освен самите тях.

Телец

Хората, родени в този знак, са много упорити. Доказват знанията и разбирането си във всичко. Те едва ли ще признаят, че грешат и ще направят всичко, за да убедят хората около тях. Телците често имат големи познания, затова предполагат, че никой не може да ги „надвие“. Те са много интелигентни, това е вярно, но арогантността и безразличното поведение оставят лошо впечатление у другите.

Лъв

Негово величество Лъвът! Рядко някой знак е толкова егоцентричен. Хората, родени в този знак, просто обичат да чуват собствения си глас. Те очакват другите да забравят всичко, което знаят, защото това е „погрешно“ и да слушат само това, което те казват. Само то е вярно (поне така мислят Лъвовете). За разлика от Телците, Лъвовете са по-театрални. Те се радват, когато са в центъра на вниманието и не издържат, когато някой ги прекъсва докато говорят. Те трябва да спечелят всичко и всички, дори когато нямат представа за какво говорят. Поради това знаят как да бъдат много забавни.

Дева

Когато възникне спор, хората, родени в знака „Дева“, ще се опитат да спечелят аргументите си. Ето защо, ако се окажете в тази ситуация, най-добре е да се издигнете над тях и да ги оставите да мислят, че са прави, защото в противен случай кавгата не ще свърши. Девите искат да говорят много, но те могат да бъдат много ограничени, когато става въпрос за факти, т.е. да възприемат широка картина на цялата ситуация. Всъщност те се ограничават, защото са дълбоко убедени, че винаги са прави, затова не е нужно да виждат нещо по различен начин. Те се ръководят от мисълта: „Защо да губя времето си?“ Като хората, които са зодия Лъв, Девите са много горди. Те са склонни към съвършенство.

Стрелец

Хората, родени в този знак, се смятат за „най-великият авторитет на света“. Те са много отворени и не харесват, когато някой ги ограничава. Когато познават добре една тема, те смятат, че са най-добрите и не приемат факта, че въпреки че знаят много за някои неща, те могат да научат нещо ново от някой друг. Е, ако искате да избегнете силно главоболие, не започвайте със Стрелец теми, свързани с духовност или пътувания – ще съжалявате.