Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп 2018 година-Пълна прогноза за следващата година – За 4 зодии хороскопът...

Хороскоп 2018 година-Пълна прогноза за следващата година – За 4 зодии хороскопът носи пари, мир, възможности и любов

22
Сподели

Овен ХОРОСКОП 2018 година

През 2018 година, за Овен хороскопът носи пари, мир, възможности и любов. Но нищо от това няма да дойде, без да се бори. Това означава, че ще има някои предизвикателства, които да се преодолеят и уроци, които трябва да се научат. Наградите накрая обаче ще бъдат спечелени.

Въпреки че ще трябва да се трудите усилено, за да постигнете целите си, резултатите от усилията ще изглеждат задоволителни в края на краищата. Изглежда, че през тази година ще вземете някои решаващи за живота решения, които биха могли да променят хода на събитията. Това може да доведе до някои жертви в личния живот, за да се постигне по-голяма картина.

Сатурн и Юпитер изглежда ви благославят особено, но това също означава, че ще трябва да балансирате между късмет и упорита работа. Кариерният сектор е особено обещаващ тази година. Може да придобиете някои нови умения, които биха могли да помогнат да спечелите слава и репутация, като в същото време ще се отворят нови възможности за доходи. Възможно е обаче да почувствате липса на мир на вътрешния фронт, особено защото няма да има много време, за да се сортират нещата. Тъй като ще бъдете в движение през повечето време поради професионалните усилия.

Тъй като годината започва, трябва да бъдете по-предпазливи през първите няколко месеца по време на шофиране. Има възможност за внезапен инцидент или нараняване, което навежда на мисълта, че трябва да се възприеме предпазлив подход в живота. Между месеците от март до юли разходите биха могли да излязат неочаквано, което би могло да предизвика много загриженост. Също така може да искате да бъдете внимателни относно външните отношения или сделките с чуждестранни клиенти през този период.

Периодът от април до септември 2018 г. може да отбележи някои съществени промени в живота. Можете да преосмислите стратегиите и сферата си на работа или да помислите за съживяване на стара бизнес идея или перспектива за кариера, която ви интересуваше в миналото. Този период може също така да доведе до някои колебания в моделите на доходите, но като цяло, ще се оправи. Това обаче не е най-доброто време за стартиране на нов бизнес.

Периодът от май до ноември 2018 г.

ще се окаже играч за промяна в кариерата ви. Много от славата и възможностите ще паднат в скута ви, но трябва да бъдете много селективни и внимателни в офертите, които смятате в този момент. Най-общо казано, вашият 2018 хороскоп показва положителни тенденции и посланието към дома си е да се подлагате на предпазливост през определени периоди от годината.

 

Телец хороскоп 2018 година

Копнеете за това леко безгрижно усещане, когато нямате безпокойство или бреме в живота- 2018 Хороскопът на Телец показва толкова пълни, блажени моменти за теб. Трудно ще се почувствате много по-добре и ще пуснете емоционалния багаж, който ви тежи. Но всичко не е розово тази година. Вие също ще имате своя справедлив дял от препятствията, за които трябва да сте подготвени.

Тъй като годината започва, вашите агресивни инстинкти могат да се увеличат. Може да се окажете с изгаряне на мостове и да повлияете на взаимоотношенията, така че би било добра идея да държите гнева под контрол.

Вашият 2018 хороскоп показва прогресивни тенденции в кариерата. Вие сте трудолюбов човек и ще блестите по време на работа, ще получите признание за вашите усилия. Въпреки това, бъдете много внимателни при започването на нов бизнес и не се колебайте да се консултирате с вашето предприемаческо пътуване. През периода от март до юли 2018 г. трябва строго да избягвате промяна в работата и дейности, които могат да раздразнят близките, или да ви уволнят. Тази година ще донесе положителни новини, ако сте се оплелили в спор относно имуществото на предците.

През периода май-ноември 2018 г. има вероятност да се стигне до някои положителни развития в живота. Съпругът/-та може да получи промоция през този период и вие също ще получите голяма финансова помощ.

Вашата мечта да отидете в чужбина също ще се сбъдне тази година и бихте могли да очаквате някои бизнес предложения или перспективи за работа от чужда страна. Ако се мъчехте да изплатите неизплатените дългове или заеми, тази година ще да донесе много спокойствие. Всъщност, 2018 е обещаваща година за инвестиции. Предишните инвестиции ще донесат добра възвръщаемост тази година. Това ще помогне за запазването на финансовите средства по пътя.

Тази година успехите ви ще бъдат във вашият кураж и ще ви залее много енергия, която ще властва във вас. Няма да се държите да не стъпвате по неизвестните пътеки, дори ако това е свързано с рискове. Ще бъдете готови да започнете нова работа. Ако сте сами, очаквайте да намерите любовта на живота си в средата на годината. Тази нова връзка ще отбележи ново начало, повратна точка в живота ви.

Докато вашият 2018 хороскоп е пълен с много положителни перспективи, горният анализ показва, че трябва да бъдете внимателни по отношение на кариерата.

 

Близнаци хороскоп 2018 година

Хороскопът за 2018 на Близнаци идва с изобилна енергия и позитивни вибрации. Никога не сте се чувствали толкова готови да настроите резолюциите си в бързото съоръжение! Шансовете са, че ще срещнете много нови възможности и удари на късмет, но в същото време ще има и състезания и предизвикателства. Fortune ви благославя с щастие, но има някои очевидни разходи.

Тази година ще станете по-състрадателни, ще помагате и ще получите интерес към социалната работа и възможностите за доброволческа дейност. Но водещата ви планета е във втори дом и това може да ви даде фалшива реч, тенденция да поемате ангажименти, които не можете да изпълнявате. Може би е добра идея да мислите два пъти преди да обещаете на някого или да приемете срокове. Невъзможността да сдпазите думата си може да предизвика смущение по-късно. Предупреждение се препоръчва и при отпускане на пари на други, тъй като шансовете за връщане са относително ниски.

От март до юли може да ви е трудно да вземате решения в живота и често да променяте позицията си. От май до ноември ще видите, че някои врагове ще се опитат да ви извлекат през този период, но в същото време Марс ви дава една искра на увереност, така че вероятно ще надмогнете опонентите си. В същото време този период изисква предпазлив подход, тъй като може да се появи и внезапна катастрофа и да доведе до дълготрайни проблеми.

Въпреки тези случайни въпроси, ще забележите, че 2018 ще донесе нови вибрации в живота и относително по-добра фаза в кариерата. Вашите конкретни амбиции в бизнеса ще бъдат изпълнени и ще видите и много подкрепа от чужди източници. Трудната работа ще се изплати добре и търпението ще бъде възнаградено с повече перспективи за доходите и печалби. Въпреки че може да има и нежелани разходи, ще се справите добре с финансирането. Вие ще станете свидетели на повече добра воля и репутация на работното място. Като цяло ще има растеж, дори да е бавен.

В любовните въпроси, ще намерите някои полезни перспективи за формиране на трайни съюзи. Някой на работното място може да ви привлече вниманието и този нов любовен интерес може да ви бъде и вашият партньор в живота. Това е положителна година за брачния живот, но през последното тримесечие на годината може да възникнат конфликти и спорове поради преминаването на Юпитер в Скорпион. Като цяло, ще видите равен напредък във всички аспекти на живота, обаче секторът на взаимоотношенията изисква повече от вашето време, както е посочено в хороскопа 2018 .

 

Рак Хороскоп 2018 година

Вие сте го направили през турбулентността от 2017 г. и сега, 2018 раковият хороскоп ще ви поздрави с много оптимизъм и надежда. Доминиращата тема на годината е объркване и това е, което трябва да работите последователно. Докато има възможности, трябва да запазите напрежението си, контролираните емоции и очакванията да са реалистични. Докато следвате тази мантра, ще направите всичко възможно да реализирате възможностите.

Водещата планета се намира под знака на Луната през 2018 г., ще предизвика психическо безпокойство и объркване в живота. Но помнете, отвъд объркването се крие позитивността и яснотата. Така че тази година планетите ви заповяват да вървите напред с увереност и надежда. Най-важното е, че ще имате смелостта да се биете. Наред с предизвикателствата, ще имате и възможности. Сега е в ръцете ви какво искате да се съсредоточите върху. Ако се съсредоточите върху последното, тази година ще имате голям растеж. Всъщност, космическото привеждане в съответствие вероятно ще изпусне внезапно някаква внезапна печалба или актив в скута ви, което ще ви бъде от полза в дългосрочен план, като например предходната собственост, сделките със земя и бизнес предложение.

2018 хороскоп показва, че вашите умения ще се окажат възнаграждаващи при увеличаване на бизнеса ви. Същевременно мрежата ви ще се разшири. Оформянето на вашите идеи и реализирането на вашите бизнес планове изглежда възможно сега. Макар че по пътя може да има чести препятствия, ще пресечеш всичко и ще продължиш напред, без значение какво. Периодът от март до юли ще ви принуди да преосмислите избора си на кариера и също така е периодът, в който трябва да избягвате нова работа или бизнес.

От май до ноември ще има нови печалби и възможности от бизнес партньорства или съпрузи. Този период също ще е добър и ще ви даде в повече добро име и слава. Трябва обаче да сте по-внимателни и по-възприемчиви към това, което чувства вашият съпруг. Те може да не са в състояние да прекарват достатъчно време с вас поради натоварване и стрес, за да се случват нещата лесно и да не надвишават очакванията.

През април-септември, ще видите увеличение на разходите си. Това е и периодът, в който трябва да упражнявате контрол и да ограничавате начина, по който харчите, в противен случай ще срещнете затруднения през следващите няколко месеца. На положителния фронт този период ще донесе положителни резултати в проучвания и конкурси. Животът на любовта също ще остане приятна тази година като цяло, но брачните двойки може да почувстват някои сътресения през април до септември. След това от октомври, секторът на отношенията ще има повече хармония. Базирайки се на 2018 хороскоп, тази година изисква по-голяма предпазливост по въпросите на кариерата. Трябва да се опитате да потърсите стабилност във всички аспекти на живота, отколкото промените.

 

Лъв Хороскоп 2018 година

С толкова много искри и енергия, вие сте нищо друго освен скучно през 2018 година. Хороскопът на Лъв за 2018 показва, че тази година ще действа като освежаваща вълна, заличаваща натиска от предишната година. Ще се почувствате много спокойни, когато безкрайното се обърквате и напрежението най-накрая изчезва. Но трябва да спазвате тези положителни промени и да предприемате важни стъпки за последователен растеж, единият от които е да запазите гнева и егото си. Това ще ви даде много по-добри резултати тази година, отколкото всяка друга стъпка, която може да предприемете.

Победата е предстояща, възможно е да е съдебна, спечелена над конкурент или ревнив приятел в кръга ви. Враговете и противниците ви не изглежда да имат шанс срещу вас. Но това не означава, че трябва да позволите този факт да стигне до главата ви. Те биха могли да ви навредят, затова трябва да бъдете бдителни, което е най-добрият курс, който да следвате. Също така, не се оставяйте да се забърквате с хората и да правите повече врагове само от вашето преувеличение.

Тази година е положителна за бизнес перспективите, тъй като някой може да ви помогне да получите добри предложения. През тази година ще ударите някои важни сделки, които наистина ще извадят напредък към вас.

От март до юли може да се наложи да пътувате многократно по бизнес и духовни причини. Ако сте искали да купите жилище, мечтата ви ще се сбъдне през втората половина на годината. Ако сте сами, можете също да се омъжите за партньор по ваш избор. И за женените хора, щастието е показателно, защото съпругът получава шанс на работа.

Водещата планета се намира  във вашият 12-ти дом тази година, посочвайки възможностите за чуждестранни пътувания през 2018 г., при условие че други планети в родната ви графика подкрепят. Това е положително планетарно разположение, ако търсите постоянно уреждане в чужбина.

Въпреки че ще следвате положителните тенденции по-голямата част от годината, здравето може да е в тревожно състояние. Едно старо заболяване може да се повтори и да ви даде трудно време. Това навежда на мисълта, че трябва да се подхожда предпазливо. Ако се появят симптоми, трябва бързо да посетите лекаря за диагностика. Прогнозата за 2018 г. предполага ръст на финансовия фронт за Вас, но забавянето на входящите плащания е възможно. Някои от глупостите може да се появят във взаимоотношенията ви с братята и сестрите, но в тези ситуации има лъч на надежда.

 

Дева Хороскоп 2018 година

Хороскоп 2018 за Дева показва, че годината ще доведе до някои много необходими промени, които сте забавили досега. Вашата интелигентност ще ви помогне да предефинирате живота и да докажете вашия потенциал. Планетите свързват силата на убеждаването на вашия език, което ще ви помогне да уреждате ефективно аргументите. Трудно би било да спечелите в дебатите тази година. Вие ще носите освежаваща енергия и увереност, но ще бъдете предупредени! Марс, който е във вашия дом, може да ви накара да бъдете агресивни. Намалете агресивността, тъй като бързането няма да ви доведе до никъде, освен за някои грешни решения.

Периодът от март до юли ще бъде време за тестване, не поемайте фалшиви ангажименти или не давате пари по време на тази фаза. Възможно е да ви е трудно да изпълни това, което обещавате, а шансовете за връщане на парите ще бъдат ниски.

Ако смятате да закупите къща през април до септември, вероятно ще има забавяне поради непълни документи. Може би е добра идея да пазите документите си както трябва.

Като цяло, тази година ще донесе много възможности за блясък. Нещата, които ви изплашиха по-рано, ще се превърнат в мотивационен фактор и ви вдъхновяват да поемате рискове. Вашето доверие ще ви помогне да постигнете победа във вашите амбиции. Това също е добра година за бизнеса, но през втората половина на годината може да не искате да започнете ново начинание. Доверието на другите сляпо може да работи и срещу вас. Ако сте били отчаяни за дадена работа, ще я получите след известно закъснение и вероятно ще бъде работата, която винаги сте искали.

Бракът ще остане гладък. Нещата биха могли да бъдат много по-приятни на брачния фронт, ако пожелаете да се съобразявате с вашите права и да подобрите участието си и да се свържете с тях. Също така трябва да уважавате чувствата на партньора си и да се грижите за  здравословното му състояние. В противен случай вашите взаимоотношения ще преминат през сериозна фаза на изпитание. Като цяло семейният живот ще бъде на път, като майката е най-големият мотивационен фактор.

Според хороскопа на Дева за 2018 г. кариерата изглежда е област, в която да се положат повече мисли и усилия. Може би е разумно да мислите, преди да действате. Отделете време за вземане на решения, особено ако започнете нов проект, който вероятно е начело на дневния ред тази година.

 

Везни Хороскоп 2018 година

Юпитер е готов да ви благослови тази година с много късмет и щастие според 2018 Везни. И като бонус, през 2018 г. ще наблюдавате перфектния баланс между ума, тялото и душата. Изглежда, че кариерата ще бъде фокусът на вашето внимание през тази година и ще излезете от пътя си, за да постигнете своите амбиции. Като човек ще се почувствате по-весели, безгрижни и обичащи любовта, а това означава още по-голямо удовлетворение в социалния кръг и дейности през 2018 г. Но вие също ще имате философски наклон на ума, готов да изследвате нещата до дълбочина и да не се страхувате да погледнете в бездната.

В живота ви се очакват някои обрати, но вие сте достатъчно оборудвани, за да преодолеете тези предизвикателства. Вие ще почувствате правилното количество решителност и увереност. Внимание: не се отказвайте и не правете обещания, които не можете да изпълнявате, и в същото време не предайте нещо ценно на никого.

От март до юли може да има проблеми на работното място. Може да започнете да мислите за превключване на задачата, но я запазете. Не правете никакви прибързани промени в работата през това време и продължете с настоящия си работодател. Един стар враг може да се появи отново на сцената, за да добави към вашите проблеми. На положителния фронт бащата ще продължи да предлага пълна подкрепа и въпросите, свързани с държавния заем, също ще бъдат сортирани.

Периодът от април до септември ще бъде белязан от увеличено умствено напрежение. Би било разумно да се избегне по-голямо решение през това време.

Марс ще бъде в ръководно положение от май до ноември и през това време може да предизвика известна липса на мир в домашния живот. Този период обаче ще се развива добре по отношение на перспективите за доход. Може да печелите от дома. Сделката, свързана със земята, може да се окаже играчът, който укрепва финансовата ви мрежа.

От октомври ще получите повече сила, за да се борите с противниците и да свалите конкурентите си. Сега няма да се сдържате да експериментирате с нови идеи в бизнеса и да поемате рискове. Независимо от тези положителни вибрации, може да продължи да съществува известно объркване, което може да ви увреди психически. Нещата обаче ще бъдат по-добри от преди и в крайна сметка ще се подобрят допълнително. От друга страна, по отношение на любовния живот, периодът преди октомври е по-блажен.

Като цяло, следващата година ще доведе до смесени резултати, както предлага вашия хороскоп 2018 .

 

Скорпион Хороскоп  2018 година

Космическите сили са на работа, за да ви залеят с безкрайна енергия тази година, според хороскопа за 2018. Но не забравяйте да се предпазите от агресия. Като цяло ще се почувствате леки и щастливи и това също ще отразява как говорите с другите. Речта ви ще бъде ясна и точна, но почти на ръба на откровеността. В това отношение трябва да бъдете особено внимателни от месеците март до ноември. Необходимо е да държите нетърпението си под контрол. Положителна бележка е, че волята, куражът и издръжливостта ви ще бъдат на върха по това време.

В по-голям мащаб, тази година ще донесе много късмет удари и голяма подкрепа от баща. Вие ще се чувствате спокойни с вашето вътрешно същество. Ще има много възможности да се преоткриете с възможности за духовно пътуване.

Шансовете за излизане в чужбина съществуват от март до юли за чуждестранно уреждане, но с възможност за връщане в родината през тези месеци. Разходите ще преодолеят едновременно, затова бъдете малко внимателни по отношение на паричните въпроси. Периодът около март изисква и предпазливост в бизнеса.

Сатурн ще ви направи по-дисциплиниран и ясен тази година. Няма да толерирате нечестно поведение или несправедливост. От октомври нататък Юпитер се движи в Скорпион и тази промяна може да не се окаже много подходяща. Въпреки това, периодът преди октомври е страхотно време за печалби в бизнеса, а също и за бизнес кредити. Ако сте наети, очаквайте да получите много подкрепа от колегите ви преди октомври. Въпреки това, трябва да работите малко по-усърдно, за да поддържате хладнокръвните и здрави работни отношения.

За брачните въпроси периодът след август може да не е много обещаващ. Ще трябва да се погрижите, тъй като разстоянието от близките е възможно. При разглеждането на втория брак съществуват добри възможности през този период.

За учебни въпроси тази година показва положителен потенциал, с изключение на март до юли. През този период трябва да се въздържате от промяна на субекта или институцията, тъй като решението може да не се окаже благоприятно в дългосрочен план. Като цяло, вашият 2018 хороскоп изглежда обещаващ, при условие, че работите по духовните въпроси.

 

Стрелец Хороскоп 2018 година

Сатурн, управляващата планета преминава през дома на Стрелец. Показването на мъдростта и зрелостта сега е втората ви природа. Това вероятно ще продължи, според хороскопа на Стрелец. Това също означава, че през тази година ще бъдете по-свързани с обществото и благополучието си, освен през април до септември. През този период ще имате предвид колебанията в мислите и нестабилността. Може да ви бъде в най-добър интерес да избягвате важни решения или промени през тези месеци.

Сатурн ви моли да преосмислите изборите, които сте направили в миналото, и да създадете бъдещи планове в живота, които да издържат теста на времето. 2018 е всичко за разширяване на вашите хоризонти, но в рамките на вашите граници. Всъщност, както показва вашият хороскоп 2018, ще инвестирате повече усилия и упорита работа във всичко тази година. И вашите усилия ще също ще се оправдаят.

В сферата на кариерата ще заблестите най-много. 2018 ще доведе до голям растеж и печалби по професионални въпроси. Вашите перспективи за доходи биха създали стабилно финансово състояние и вашите желания ще бъдат изпълнени. Разходи трябва да бъдат направени, но не и върху разточителни неща.

Ще има нови предложения и чести пътувания. Вие ще трябва да се движите срещу конкуренцият, за да взимате сделки и проекти, но като Стрелец, ще приемете всички тези предизвикателства грациозно. Докато възможностите изобилстват, сега няма да избягвате от упорита работа.

Вашият мечтателски дом очаква да ви посрещне тази година, а ако случайно сте в бизнеса с недвижими имоти, очаквайте 2018 г. да бъде за звездна година за вас. Периодът след октомври изисква обаче предпазливост. Като цяло бизнесът и доходите ще бъдат вашите силни аспекти, но трябва да сте по-разумни през март до юли.

Това е и положителна година за тези, които работят в чужбина. Възможно е да има някои препятствия по време на работа през април – септември, но не трябва да се безпокоите и да продължите да работите безмилостно, без да очаквате плодове. Мислите за промяна или прекъсване на работата могат да владеят ума ви през този период, което трябва да бъде строго избягвано. Периодът след октомври ще донесе отдих и е добър за промени в кариерата.

Ако сте женени, може да имате известни разлики в началото на годината, което може да ви подтикне. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но трябва да поддържате по-оптимистично и приятно изложение и поведение. Влюбените трябва да се опитват да контролират своите чувства и да бъдат активни около партньора. Това ще ви помогне да поддържате връзката си розова и гладка през 2018 година.

 

Козирог Хороскоп 2018 година

Работихте усилено и сте се компрометирали много, за да стигнете дотук. Сега ще се присъедините към успешния вагон и вашите усилия и таланти най-накрая ще излязат наяве, разкрива хороскопа на Козирог   2018. Изхвърлете обичайното зад кулисите и оставете света да знае за постиженията ви. Ще получите много източници и възможности да тръгнете напред и да вземете светлината на прожекторите. И на всичко отгоре, перспективите за доходи също са толкова ярки, благодарение на Юпитер, който ви благослови през цялото време.

Планетите са готови да ви доведат на върха, напред в състезанието. Очаквайте много професионален ръст тази година. Докато това е времето да отпразнувате успеха си, това не означава, че това е една целогодишна почивка от упорита работа. Всъщност, този път ще се използва най-добре, ако проучите по-нататък своята област на кариера и разширите бизнеса си. Като цяло, тази година ще зададете сцена за вашите най-високи амбиции и ще започнете да работите активно към тях. Просто продължавайте да работите упорито, както винаги.

Докато кариерата изглежда е на върха тази година, пътят към успеха не е толкова ясен. Очаквайте някои обрати и завои, особено през март до юли, когато Юпитер отива обратно. Това би било моментът да се упражнява по-голяма предпазливост по отношение на бизнеса и да се избягват прибързаните решения. Контролирайте нетърпението си и не оставяйте или променяйте работата си в прищявката на момента.

Кариерните въпроси изглеждат обещаващи според хороскопа от 2018 г. , но картината не е толкова розова за домейна на отношенията. Водещата планета се намира в партньорския сектор, може да създаде някои недоразумения между вас и съпруга. Трябва да се опитате да поддържате позитивно отношение, тъй като проблемите може да не са толкова големи, колкото изглеждат, и биха могли да се сортират с проста заявка, която ни трябва. Поставянето на планетите също предполага, че трябва да бъдете внимателни в бизнес партньорството. Може би е добра идея да проверите сами всички документи и да не се доверите на партньора си.

През април-септември, бъдете подготвени за някои чуждестранни асоциации или проекти, ако сте били разузнавателни за някои, тъй като този период вероятно ще изпълни тези цели. Споразумението също може да бъде финализирано след известно забавяне.

Състоянието на Вашите взаимоотношения вероятно ще се промени през 2018 г., независимо дали сте ангажирани или не. След неочакваните завои през 2017 г. любовта ще намери начин за вас сега, без значение къде се криете. Ако обаче се омъжите, малко предпазливост и търпение ще направят дълъг път в поддържането на нещата стабилни.

 

Водолей Хороскоп 2018 година

Можете да се противопоставят на всички коефициенти, очаквания и насилие, когато става въпрос за преследване на вашите цели Водолей. Чувството за решителност, с което се справяте с амбициите си, е несравнимо. Както е на 2018 Водолей хороскоп, това е вашата възможност да подчертаете този атрибут и да го вдигнете. Изненадайте се с вида търпение, което можете да покажете. Докато славата е написана в звездите, няма да е лесно. Ще има закъснение, препятствия и сили извън твоя контрол. Но в края на деня ще бъдете далеч напред, отколкото където сте днес.

Вашата управляваща планета прави силна връзка с домът на доходите, така че очаквайте приток на пари да бъде вашето фокусно място. Не се страхувайте да увеличите бюджета си, ако трябва. Тази година ще донесе много ситуации, в които ще трябва да се адаптирате и компрометирате. Но през всички тези възходи и падения, вие ще направите някои трайни съюзи, които ще ви облагодетелстват в дългосрочен план. Планетите ще ви изтръгнат от рационалните области в света на емоциите и чувствата тази година. Смяната на настроението ще е обичайна тази година. Въпросите от миналото също ще продължат да се появяват в ума ви.

Въпреки тези случайни препятствия, ще напредвате добре в кариерата. И втората половина на годината ще се окаже по-обещаващо. Ще се справите добре в поддържането на пътя и страстта си към кариерното усилие и това вероятно ще помогне за стабилизиране на живота. Вашата мрежа ще се разшири и вие ще направите и някои чуждестранни връзки, които биха могли да помогнат за привличане на бизнес от чужбина.

Някои проблеми биха могли да се появят на моменти като: объркване на работното място и трудности при установяването на връзка с колегите. Тази година планетите командват тактически подход от вас, за да можете да си свършите работата.

С благословиите на Юпитер, планетата на късмета и щастието, ще поддържате равновесие в живота. През периода от март до юли ще трябва да упражнявате по-голяма предпазливост по отношение на доходите и паричните въпроси. Излишните разходи ще се увеличат и биха могли да създадат финансов натиск. Очаква се и загуба на пари поради собствената ви грешка. Може би е добра идея да останете далеч от всякакви спорове и аргументи през този период.

От април до септември трябва да се предпазите от объркване и недоразумения в отношенията си и да бъдете малко по-внимателни. Тази година, вече няма да се занимавате сами, както е посочено през 2018 г. хороскоп . Това е подходящият момент да приемем подкрепата на старейшините и възрастните хора. Тя само ще ви помогне да постигнете целите си по-бързо.

 

Риби Хороскоп 2018 година

Вие ще направите това, което правите най-добре – вдъхновявайте и разпространявайте доброта, където и да отидете, както е посочено в хороскопа 2018 Риби. Вероятно може да се почувствате по-досега с други емоции тази година и това няма да ви се противопостави този път. С типа на духовната наклонност, която имате, вашата чувствителност и интуиция ще ви помогне да излекувате себе си и другите. Това е чудесно време да се увеличи участието в изследователски проект или да се изследват окултните науки.

От финансова гледна точка ще се справите добре и ще имате задоволителен доход. Може да наследите и имот тази година, което допълнително ще укрепи позицията ви. Планетите ще дадат тласък на вашите желания и ще имате много страст и фокус да реализирате и вашите мечти. Ако сте загубили нещо, вероятно ще я извлечете тази година. По отношение на брачния живот очаквайте 2018 г. да бъде положителна година, но трябва да сте малко по-предпазливи към началото на годината.

На фронта на кариерата може да почувствате някои обърквания и напрежения тази година. Нещата не могат да се случат по предназначение и дали искате или не, преместване е възможно и през тази година. От март до юли, не трябва да се впуснете в нов бизнес или да се доверявате на някого относно идеите ви за разширяване. Нещата ще бъдат много по-добри през последното тримесечие на годината. След октомври ще забележите много подобрения и облекчение по въпросите на кариерата. Налягането, което се чувствате, ще се запали сега.

Подходът стъпка по стъпка ще бъде най-подходящ за 2018 г. Ако се опитате да прескочите стъпалата, за да стигнете до върха на стълбата, вероятно е да паднете. Това важи особено за периода от април до септември. Не забравяйте, че по това време трябва да прегърнете темпото и времето на събитията, а не да търсите кратки пътища в живота. Направете крачка назад, преосмислете и след това продължете напред.

Марс ще ви донесе много късмет и щастие. Ще бъдете изпълнени с воля и сила, заедно с възможността да поемате рискове. Уверете се обаче, че използвате толкова много мъдрост, колкото и да използвате енергията си, когато вземате решаващи действия. Ако случайно научите този трик, небето ще бъде лимитът през 2018 г. за вас.

 

Източник: За жената