Начало КЛЮКАРНИК Бъдещата майка Кейт Мидълтън изглежда сияеща с новия си стайлинг и облекло...

Бъдещата майка Кейт Мидълтън изглежда сияеща с новия си стайлинг и облекло и прическа (Снимки)

45
Сподели

Чаровната принцеса Кейт Мидълтън  е бременна с трето дете. И ако само допреди няколко седмици придворните й стилистки я обличаха като истинска барби, днес Кейт изглежда доста далеч от образа на кукла.

Пристъпите на гадене отминаха и принцесата активно се занимава с обществените си ангажименти.

А мнозина отбелязват, че май този път бременността й понася по-добре. Съдейки по промените в тялото й, това определено е факт. Още повече, че бъдещата майка изглежда сияеща с новия си стайлинг и облекло.

Херцогинята се появи със синя рокля с кристали сваровски, която трябваше да скрие наедрялото й коремче. По нищо не изглеждаше тя и Уилям да са притеснени от факта, че само няколко часа по-рано, в Лондон е бил предотвратен атентат, при това на косъм.

Херцогинята не спираше да се усмихва и единствено уморения й поглед, издаваше, че може би й се иска да прекара някой час далеч от общественото внимание. Иначе с Кейт нищо не показа, че бременността й тежи, или че не се чувства в особено добра форма.

Принцесата дори се качи на убийствено високи обувки, за да затвърди впечатлението, че се чувства прекрасно. И въпреки че според лекарите подобни токове не са особено полезни за здравето, не изглеждаше бъдещата майка да има проблем с това.

С новата прическа, силния грим и видимо напълняла около бебето, Кейт е позагубила младежкия си блясък. Но въпреки това тя не спира да демонстрира отлично разположение на духа и много позитивно настроение. Съдейки по щастливото изражение на принц Уилям, в семейството на кралската двойка цари пълна идилия.

 

Източник: За жената