Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял поръчва да взривят яхтата...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял поръчва да взривят яхтата на Ийт, а след това катастрофира

63

Иджлял разпитва майка си за Газанфер — бивш охранител, когото и двете познават от стария си квартал. Тя се среща с него и настоява вечерта да взриви яхтата на съпруга й.

Без значение дали има хора на борда или не. Мъжът приема поръчението, а Иджлял иска от Фърат да отнеме телефона на Нур и да го изключи. Преди да разкрие мотивите си обаче, тя катастрофира и не успява да го предупреди, че е поръчала убийството й. Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си.

Той обаче е притеснен, че Нур не отговаря на обажданията му и тръгва към лодката. Когато научава, че Иит е тръгнал към яхтата, Иджлял губи съзнание. Айтюл се притеснява, че Фърат проявява прекалено явно своята загриженост към дъщеря й. Назан също забелязва интереса на младия мъж към Иджлял и започва да подозира, че той не е случаен. Нур и Иит успяват да се спасят от взрива на яхтата, а Таяр упреква нея, че е организирала атентата.

Той е убеден, че ако Ийт умре, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си. Двамата решават, че вероятно техни конкуренти са сложили взривното устройство. Прибирайки се у дома Иджлял получава съчувствие от Нур за катастрофата. Тя също изказва своето, без да се усети, че не би трябвало да знае за взрива. Айтюл успява да спаси положението, твърдейки, че дъщеря й е още в шок от катастрофата. Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур.

Охранителят, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари. Айтюл се съгласява, но вече замисля как да го отстрани от пътя си. Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Той я заблуждава, че го е намерил в агенцията и го е прибрал, за да й го върне. Ийт обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите. Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект. Сключват договор за голяма рекламна кампания, като идва в офиса с асистентката си Хазал. Тя също е потресена от приликата между Нур и покойната съпруга на Керем. Фърат упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Айтюл пък я успокоява, че той няма да ги предаде. Вместо това, съветва дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Ийт.

 

Източник: За жената