Начало КЛЮКАРНИК Астросъвет за днес: Трябва да защитите дома си с няколко вида стайни...

Астросъвет за днес: Трябва да защитите дома си с няколко вида стайни растения, заради опасността от скандали в семейството

18

Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат – Интуицията и съзнанието ще бъдат в противоречие, не трябва да слушате вътрешния си глас днес.

Препятствия в делата, раздразнителност. Има вероятност от извършване на грешки, кавги, недоразумения и емоционално напрежение. Жените може да имат здравословни проблеми. Съществува възможност за несъгласие, недоразумение с противоположния пол. Луната е в знак Водолей до 10:05 ч. Започва да се движи на празен ход от 04:38 ч до 10:05 ч.

През това време тя е непълноценна, затова и всичко, което се предприеме ще бъде непълноценно. В 10:05 ч Луната ще премине в знак Риби. Уязвими са ходилата на краката. 9-ти лунен ден започва от 13:06 ч и продължава до 13:38 ч на следващия ден – той се счита за тъмен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, имат различни неудачи.

Денят, в който получаваме само лоши знаци и към които трябва да се отнасяме внимателно: трезво да се мисли и оценява всеки. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Ние грешим, но в същото време се опитваме да настояваме на всяка цена, въпреки здравия разум, да доказваме нашата истина.

Ето защо в деветия ден на Луната има огромен брой кавги и конфликти. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Трябва да контролираме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме отрицателно на хората около нас (въпреки че ще бъде много трудно да се въздържаме, тъй като всички пороци, дълбоко скрити „черни“ мисли ще се стремят да се сбъднат, да се измъкнат от нас).

Негативните постъпки в този ден могат да имат далечни последствия. Конфликтите могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. В този ден лесно можете да бъдете привлечени към всяка авантюра. Не стойте за дълго време пред огледалото и ако има възможност, не го гледайте изобщо. Знак, че сте натрупали много проблеми и е време да се върнете към традициите, да потърсите духовна храна, е в гърдите си да усещате някакво притискане. 9-ия  лунния ден може да се нарече ден за изцеление на кармата.

Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли. Този лунен ден носи голяма енергия и следователно знанието и прилагането на защитни практики придобиват особено значение. Така например, в джоба си може да носите парче от „вашето“ дърво, т. нар. талисман, също и „вашият“ камък върху пръстена на средния пръст на дясната ръка също ще бъде ефективен начин. Ако не разполагате с такива талисмани, тогава можете да вържете просто вълнен червен конец на китката на лявата ръка.

Можете да защитите дома си с помощта на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите информационното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата различни хора, включително не много приятни, носещи със себе си отрицателна енергия. В допълнение, ние също внасяме много негативни енергии в нашия дом чрез нашето лошо настроение, караниците.

Ето защо е необходимо от време на време да се извършва подобно прочистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка. Можете да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например „Отче наш“ или да направите изчистване с Рейки, ако сте посветени в това. Добре е да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян). Днес трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма.

В ежедневието може да се нараните или да се изгорите. В зависимост от това през кой знак преминава Луната, обърнете внимание на съответния орган (част от тялото). Например, както е сега Луната във Водолей, после в Риби, внимавайте да не се спънете с някой крак, докато вървите.

На 9-ия лунен ден във всички отношения може да има конфликти. Ето защо, ако отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, защото човек може да изглежда съвсем различен от това, което в действителност е. С дългогодишен партньор не си струва да обсъждате планове за бъдещето и чувствата в този ден. По отношение на запознанства в днешния лунен ден също не трябва да им се обръща внимание. На този ден има голям шанс да срещнете любовта – илюзия, съблазън. Тази любов няма да донесе нищо друго освен да сте като в мъгла, объркани и да си задавате постоянно въпроси като „ти сън ли си или те има?“.

Важно е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Ето защо, откажете се от измиване на подове, пране на ръце и други такива досадни действия. Подходящ ден за ухажване и грижи на растения и животни.

Болестите започнали в 9-ти лунен ден са опасни, особено ако се съпровождат с висока температура. Възможно е да имате лоши, болезнени сънища (не трябва да им се вярва)

В 9-и лунен ден нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми в миналото. Време е да ги решите. Всички наши мисли и желания не отиват никъде, а са „записани“ в астралната равнина и рано или късно излизат навън.

Въпреки че денят е тежък и опасен, не допускайте мрачни мисли в ума си и не очаквайте проблеми около всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, непременно го влагаме в нашия живот. Настройте се към положителното възприятие на живота и извлечете максимална полза от този ден.

9-ти лунен ден – символ: Млечен път, прилеп Хората, родени през 9-ти лунен ден живеят дълго, но обикновено се чувстват нещастни през целия си живот. Често страдат от човешкото неразбиране, от лични страхове и комплекси, болезнено приемат всичко, което се случва с тях и често стават зависими от наркотици и алкохол.

Такива хора винаги трябва да се чистят и да се стараят да се избавят от всички външни въздействия, негативни емоции, също така да култивират в себе си алтруизъм, смирение и да се опитат да видят света откъм добрата му страна. За тях е полезно понякога да гладуват, да се занимават с практикуването на йога, да чистят енергията си и постоянно да се самоусъвършенстват.

Добре ще им се отрази да се обърнат към религията, която може да им помогне да се справят с недостатъците си и да намерят спокойствие за душата си. В 9-ти лунен ден обикновено се раждат хора с труден характер и в последствие с трудна съдба.