Начало КЛЮКАРНИК Коя е Людмила Захажаева? Ето как омъжила Албена Вулева едва на 19

Коя е Людмила Захажаева? Ето как омъжила Албена Вулева едва на 19

22

Людмила Захажаева е силна и властна жена, която с лекота вдъхва респект, и това се видя още при първото й влизане във „ ВИП Брадър ” през 2014 г.. Тогава госпожата участва в шоуто заедно с дъщеря си Албена Вулева и още в началото обоснова как се е изградила като твърд характер.

Людмила Захажаева, която е вече на 64 години, отгледала сама наследницата си, след като се развежда с баща й. При раздялата той прекъсва всякакъв контакт не само с бившата си съпруга, а и с дъщеря си. Такъв от години Албена няма и със семейството на татко си, научиHotArena.

И тя като родителката си е родена в Санкт Петербург . В руския град Людмила Захажаева е учила в художествената академия, като е била портретист. Имала и друга дарба, заради която била приета в няколко театрални училища, но така се случило, че по онова време да си артист не било особено престижно. Родителите й обаче настоявали да учи, тъй като по-късно можело и да няма тази възможност. Людмила се вслушала в съветите им и завършила дефектология – педагогическа наука за развитието, възпитанието и обучението на деца с различни недостатъци.
Историята гласи, че точно покрай учението си се запознала с бащата на Албена Вулева, който е филолог. Срещнали се на обмен на кадри в тогавашния СССР. Людмила емигрирала по любов към България, малко след като през 1975 г. родила дъщеря си Албена в Санкт Петербург. Приказката се изпарява след няколко години.

Майка й я отглежда съвсем сама в чужда страна и съумява да се справи с всякакви предизвикателства, при това в трудни времена. Поради това и Албена й е особено признателна и високо цени личностните й качества, които са й помогнали да преодолее онзи труден период. Това е и причината връзката между майка и дъщеря да е толкова силна.

Единственото, което тя смята, че майка й е допуснала като грешка е ранният й брак. Когато Албена била на 19 години, имала връзка с доста по-голям мъж, но не си и помисляла да официализира отношенията си с него. Родителката й обаче не можела да приеме подобна нерегламентирана връзка и настояла дъщеря й да се омъжи.

„Изобщо не исках да се омъжвам. Малко насила стана, чувство на неудобство. Въобще не съм имала никакво желание. Голяма грешка, обърка ми светогледа и живота. Съжалявам, че съм се омъжвала…Аз изобщо не исках да се омъжвам. То малко насила стана. Омъжвах се с мисълта бързичко да се разведа. И слава Богу, че бързо се разведох”, сподели Албена през 2014 г. в Къщата пред Наско Месечков, а след включването на майка й, уточни: „Точно ти натисна там ситуацията”, пише „Уикенд“.