Начало КЛЮКАРНИК Тайните мании на зодиите-Лъвът е вманиачен за внимание, Скорпион искат да удушат...

Тайните мании на зодиите-Лъвът е вманиачен за внимание, Скорпион искат да удушат някого

28
Сподели

Всеки един от нас е обсебен от нещо. Вашата зодия разкрива какви мисли ви тревожат.

Овен

Овенът е тайно обсебен от смърт.

Ако се чудите защо това е така, има един прост отговор. Гарванът е един от четирите признаци, които се отнасят до ново раждане, но в същото време е един от трите признаци, които символизират края на нещо, т.е. смъртта. В Овен смъртта се символизира от силен огън.

Телец

Телецът е голям детектив инкогнито. Той може да бъде чудесен маниак“, когато иска да разкрие повече подробности за някаква работа. Телците наистина изпитват трудности да се откажат от определени ситуации или хора, които водят до маниакално наблюдение. Това е особено вярно за тяхната предишна любов. Освен физическото наблюдение, Телците са доста вманиачени по тайно наблюдение на хората в социалните мрежи.

Близнаци

Близнаците искат да обърнат истината и да разкажат своите версии на събитията. Те не смятат, че са лъжци, но истината е, че те често послъгват. Всеки път, когато трябва да спечелят победа или да получат нещо в собствена полза, Близнаците ще заблудят, т.е. те ще обърнат историята, както те сметнат за подходящо. Рядко те могат да разпознават границата между истината и лъжата, тоест, правилно и погрешно.

Рак

Този знак е доста вманиачен, когато е влюбен. Той може да бъде 24/7 с партньора си, особено ако връзката е все още прясна. Те са склонни да потискат партньорите си за любов, внимание и похвала. Много хора мразят някой да ги задушава в отношенията.  Често повтарят поведението си по едно и също време, въпреки че са в различни любовни отношения. Те имат наистина голям проблем да се отърват от миналото, така че те да го влачат като тежък багаж във всяка следваща връзка – причина, която много пъти страдат.

Лъв

Лъвът мисли, че е центърът на света, така че Лъвовете постоянно търсят одобрение от всички около тях. Те искат да бъдат обект на възхищение и завист. Независимо колко са добри за другите хора, Лъвовете винаги ще се поставят на първо място. Понякога те са толкова отчаяни за внимание, че ще направят почти всичко, за да го получат.

Дева

Девите имат странни сексуални фантазии в главата си. Генерално те се много любезни, аналитично настроени и практични. Тяхната срамежлива природа проектира, как са обкръжени от много хора и те развихрят дивите си сексуални фантазии. Това обаче се отнася за под чаршафите и си остава във фантазиите, а иначе в обществото, Девите са перфектни дами и джентълмени.

Везни

Везните са обсебени от мотивацията на други хора и от тяхната слабост. Те са обсебени от откриването на това, което кара хората да правят нещата, които правят, така че прекарват дълги нощи в енергично проучване на тези теми. Везните често не могат да разберат защо другите хора не се интересуват от това как този човек става сериен убиец и най-често такива интереси са скрити дълбоко в тях.

Скорпион

Скорпионът е най-тъмният знак в зодиака. Те често преминават през главите си с насилствени мисли и планове от типа – колко лесно е да спънат, или да удушат някой, който е нервен. Или как могат да се отърват от тялото, когато става дума за такава ситуация. Когато погледат някое дете, което играе само в парка, неминуемо се налага мисълта колко лесно може да се разсее това дете или да се обере конкретен магазин.

Стрелец

Даже и когато са съвсем сами, Стрелците се оправдават да разсъждават за чувствата си, за оправданието и конфликтите с други хора, но поне не могат да препознаят чувствата на останалите. Стрелецът иска да се изолира и да избяга от себе си и всички, макар и само в мислите. Абсолютно се опитват да избягат от проблемите. На мястото на мястото им поставят друг, имагинерен свят, който никой и нищо не може да нарани, не може да ги докосне или да повреди.

Козирог

Известни с прецизното си планиране и неудържима жажда за успех, Козирозите не позволяват на никой да стои по пътя им. В края на краищата, всеки, който е  конкуренция по пътя към успеха, те фантазират да го премахнат. Понякога си представят как противникът изчезва, друг път как внезапна умира. Най-често те нямат никакви притеснения за съвестта поради тези мисли, защото обикновено не правят нищо конкретно за реализирането на черни сценарии.

Водолей

Водолеите тайно практикуват това, което казват на погребението ви. Те са обсебени от начина, по който ще се представят на обществеността при такова сериозно събитие и често изпробват прощалната си реч пред огледалото. Те смятат, че е особено важно да се помогне в този период на сериозен траур и да се даде достойна реч на починалия в последния поздрав е доста достоен акт според Водолей.

Риби

Тайно имат желание да спасят други хора или света. Те се смятат за супер герои, които имат задачата да спрат болката и страданието. Те имат скрито желание да помагат на болни хора, като се заемат в ролята на всемогъщи лекари. Най-трагично е, че те никога не си помагат сами, а най-напред слагат останалите около тях.

 

Източник: За жената