Начало КЛЮКАРНИК БРУТАЛЕН БАНДИТСКИ УДАР ПО СЕМЕЙСТВОТО НА СТОЯНКА МУТАФОВА! ЗА ШОК НА ВСИЧКИ…

БРУТАЛЕН БАНДИТСКИ УДАР ПО СЕМЕЙСТВОТО НА СТОЯНКА МУТАФОВА! ЗА ШОК НА ВСИЧКИ…

33

Дъщерята на Стоянка Мутафова пропищя

Наследницата на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева стана жертва на нагли апаши. Дъщерята на актрисата се раздели с голяма сума пари зари безразсъдството си.

Муки сподели, че има брат, който от години живее в САЩ. Преди дни той се прибрал и двамата отишли до банката, за да изтеглят определена сума пари, които трябвало да си поделят. Още тогава синът на Стоянка Мутафова посъветвал сестра си да внесе своята част в банката и да тегли от парите, когато й потрябват.

Но безразсъдната Муки отказала да го послуша и заявила, че ще вземе всичките пари със себе си. Дъщерята на знаменитата актриса взела парите и ги сложила в чантата си. От банката се запътила към любимото си заведение, където имала среща с приятелки.

Муки разказва, че веднага след излизането си от банката пила кафе с няколко известни дами. Тя оказва да назове имената му. Веднага след като се прибрала у дома, щерката на Стоянка Мутафова установила, че парите липсват от чантата й, пише Пик.

Потърпевшата разказва пред изданието, че не е сигнализирала в полицията, защото не вярва на разследващите и е убедена, че крадците няма да бъдат разкрити. Тя си обещава следващия път да бъде по-внимателна.

Само преди няколко месеца майка й стана жертва на нагли апаши. Крадци нахлуха в домата на двете дами в столичния квартал „Лозенец“, докато те отсъстваха. Апашите задигнаха 60 000 лв в кеш и куп ценни бижута.