Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 28 ноември-ВОДОЛЕЙ Добър късмет, КОЗИРОГ Успех

Дневен хороскоп за вторник, 28 ноември-ВОДОЛЕЙ Добър късмет, КОЗИРОГ Успех

25

Вторник ще повиши динамиката около мнозина. Това може да засегне дори всички представители на зодиака.

Както и да се развие деня, следвайте личния си ритъм и не прибързвайте с решенията.

Дневен хороскоп ОВЕН Много напрежение и успехи Влагайки творчески подход в работа си ще постигнете резултатите, с които ще изненадате и самите себе си. Вторник не може да се определи като благоприятен от гледна точка на ситуация и действащи механизми, защото се очертават провокации, неправомерни удари и пречки от високостоящи, придружени д остри кавги в бизнеса и деловите среди, но за успеха ви през този няма съмнение.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Трудно постигнат успех Едва ли ще има от какво да се оплачете днес – всичко с което се захванете свършва по желания от вас начин. За Телците няма да е лесно да се доберат до успеха, защото възникват остри противоречия в бизнеса и деловите среди, които при мнозина ще достигнат неуправляеми сблъсъци. Най-вероятно доста от знака ще ударят тежко противника си. Ще постигнете успех с цената на нерви и неприятности.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Избягвайте конфликтите Ще търсите допълнителна информация по интересуващи ви въпроси и няма да се оставите да ви манипулират. Ясно е, че и вашият вторник ще е доста напрегнат в служебните дела и бизнеса, което обаче не омаловажава шанса ви за добри постижения. През този ден е почти задължително да избягвате разправиите, защото безусловно ще прераснат в ярки скандали, а последните са противопоказни.

Дневен хороскоп РАК Владейте реакциите си Постарайте се да оценявате повече подкрепата, която получавате. Днес Раците трябва да се владеят в максимална степен.. Поводи за невъздържавост ще има, особено от страната на влиятелен човек,който ще издигне бариери пред вас. Не реагирайте остро на действията му, защото ще засилите решителността му, окончателно да пречупи шанса ви за успех. Приключете незавършените и отделете повече време над мислите си.

Дневен хороскоп ЛЪВ Не изпреварвайте събитията Очаква ви ден, изпълнен с динамика и добро настроение. Често пъти – не само при вас, целите в дадено направление са постижими в условията на огромна нервност. Подобно е развитието и на вторник поради външни пречки. Някой ще ви подкрепи за успеха. Вашата работа е да не предприемате самостоятелни атаки за целите си. Ще закъсате!

Дневен хороскоп ДЕВА  Търсете разбирателството Денят ще ви носи сполука и решаване на неотложните ви проблеми. Може би, не толкова късметът който не ви липсва днес, а по-скоро почтеността и стремежът към разбирателство, ще ви помогнат да достигнете чудесни резултати при реализиране на материалните и личните цели. Този е успешният стил. Възникнат ли противоречия, шансът ви намалява в пъти.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Успех и скандали Може би пренебрегвате някои факти, които съвсем не са незначителни. Успехът при Везните често е съпроводен от силно напрежение, а вторник не прави изключение от този развой на ситуациите през последните дни за мнозина. И днес ще е така, а във взаимоотношенията от делови тип,се очертават тежки скандали. Въпреки това постиженията са напълно сигурни.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Не влизайте в спорове Ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За Скорпионите денят ще премине без видимо отклонение от ситуацията на напрежение, обхванала представителите на почти всички зодии. Контролирайте по-вишената си нервност, за да дадете възможност на шанса си да ви подкрепи.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Добри възможности, но избягвайте кавгите Днес ще ви се наложи да защитаване отривисто интересите си, затова се пригответе за активен ден. За Стрелците денят е чудесен, но и вие ако не се владеете, рискувате да достигнете до разочарования. Тук става дума за службата и бизнеса, където ще възникнат пречки за осъществяване на намеренията. Кавгите не са от полза. Ако достигнете до такива ще последва скъсване на отношенията.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Успех Материален успех, постигнат на базата на стратегически изградена схема за по-следователни и целенасочени усилия. В деловата си дейност ще постигнете безусловен успех. Негативното явление за деня е конфликт в службата, който ще се превърне в обоснован повод да накажете противника си. Запазете добрия тон в общуването си и си наложете спокойствие, за да преодолеете разногласията.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Добър късмет Късметът на Водолеите е извън съмнение за този ден, но разгръщането му ще е зависимо от усилията приложени в сферите на вашите интереси. Не по-слабо подчертана е и засилената нервност, която просто трябва да владеете по-усърдно, за да не последват конфликти и проблематични ситуации. Заради акуратността и умението ви да общувате, няма да ви липсва съдействие и възможност за договаряне на проекти.

Дневен хороскоп РИБИ Владейте се! Остротата във взаимоотношенията не разчиства пътя пред вас за безпрепятствено движение към успеха. Овладейте емоционалността си и действайте усилено за реални постижения. Избягвайте конфликтите, за да не се окажете спрени за реализацията си от влиятелна административна намеса. По възможност останете близо до дома и семейството си, уединението ще ви предпази от грешки.

 

Източник: За жената