Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял трепери и Ийт се усъмнява, че...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял трепери и Ийт се усъмнява, че има нещо, а Нур разбира, че Иджлял знае за нея и Ийт

56

Вижте какво ще се случи утре (28-и ноември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Нур разказва как са се спасили от яхтата. Емин пита кой го е направил.

Елмаз веднага се намесва в разговора, като отново казва, че Ийт си има много врагове. Таяр предупреждава Нур да внимава да не се случи нищо на Ийт. Елмаз казва, че ако стане нещо с Ийт тя е наследницата. Нур се моли на Бог да опази съпруга ѝ. Ийт се прибира. Двамата се прегръщат. Казва ѝ, че всичко е свършило вече.

Нур го пита какво се е променило и защо отново той е обект на нападения. Иджлял гледа във вестника последиците от взрива. Айтюл ѝ вдига скандал. Пита я защо го е направила. Иджлял трепери. Ийт се усъмнява, че има нещо, но приема, че е в следствие на инцидента. Изписват Иджлял от болницата. Ийт се съгласява да не ходят на основен преглед. Той се заканва на извършителя. На Иджлял ѝ се завива свят.

Айтюл отново упреква дъщеря си. Иджлял съжалява, че го е направила. Ийт обещава да открие извършителя и да си отмъсти. Джахит също се опитва да помогне в разследването, но получава съобщение, че има 48 часа да плати или видеото ще бъде качено в интернет. Телефонът е от Украйна. Съобщението е пратено от Елмаз, но чрез украински телефонен номер. Ийт се чуди кой е поставил бомбата. Джахит мисли на глас и казва Украйна. Ийт не вярва да е руската мафия. Джахит е паниран. Казва на Ийт, че и той си има проблеми. Двамата братя се скарват и Джахит излиза. Емин хваща Елмаз с нов телефон. Тя го изпуска на земята.

Емин иска да вземе единия. Елмаз се обяснява и не дава на брат си. Нур казва на Фърат, че си е забравила телефона. Иджлял се прибира и казва на Нур, че съжалява за нея. Иджлял изпуска чантата си. Фърат се навежда и телефонът на Нур пада на земята. Момичето се изненадва и прави забележка на работодателя си. Иджлял е гневна и казва на майка си, че Нур е трябвало да умре. Нур разсъждава върху думите на Иджлял. Пише на Ийт, че трябва да поговорят. Фърат също разсъждава и се досеща, че Иджлял е авторката на атентата. Той е толкова разсеян, че едва не прави катастрофа. Айтюл продължава да вика на дъщеря си. Настоява да научи от нея истината. Полицията гледа записите на камерите. Вижда съмнителен тип, но не го познава, защото записите са с лошо качество. Айтюл продължава да крещи на дъщеря си. Иджлял е решила да се отърве от Нур и да бъде щастлива с Ийт. Айтюл казва, че Газанфер не заслужава доверие и че ако нещо излезе, той ще го направи. Газанфер си мисли как да изнудва Иджлял за повече пари. Айтюл заявява, че дъщеря й вече е изгоряла. Газанфер звъни на Иджлял и си иска парите. Айтюл вдига телефона и предупреждава престъпника. Айтюл и Иджлял отиват да дадат парите на Газанфер. Керем Санджактар праща цветя на Ийт. Ийт не ги приема. Дава цветята на Джахит. Разговорът между двамата братя кръжи около Украйна.  Нур отново се среща с Керем Санджактар. Ийт й се обажда, но тя му казва, че е заета. В агенцията Керем идва с асистентката си Хазал. Тя, като вижда Нур, онемява. Елмаз каза на Нур, че госпожа Хазал е много зла. Нур звъни на Ийт. Той не си вдига телефона. Нур се притеснява, а Ийт пристига в агенцията.  Иджлял и Айтюл се покланят на гроба на майката на Ийт. Айтюл разказва на дъщеря си как Ийт е благоустроил квартала, но всички жители са го предали, а Газанфер е ухапал ръката, която го е хранила. Двете се срещат с бандита. Нур казва на Ийт, че е много невнимателен и че не трябва да я целува публично. После казва на мъжа си, че Иджлял знае за тях. Ийт я защитава. Нур настоява, че Иджлял се държи ледено с нея. Ийт си тръгва от агенцията…

 

Източник: За жената