Начало КЛЮКАРНИК ДНИ СЛЕД КОНЧИНАТА НА БАЩА МУ. ВИДЯХА СЛАВИ ТРИФОНОВ И СЕ УПЛАШИХА....

ДНИ СЛЕД КОНЧИНАТА НА БАЩА МУ. ВИДЯХА СЛАВИ ТРИФОНОВ И СЕ УПЛАШИХА. ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТЕЖКО, ЛЮБИМИЯТ…

28

Слави Трифонов упорито мълчи по темата дали ще прави нов политически проект

С патерици и в мрачно настроение пристигна в Лондон Слави Трифонов – пише в. „България днес“. Той бе там по покана на българското студентско общество. Повод за срещата бе разговор около новия проект на Дългия за намиране на млади кадри, които да влязат в политиката.

Дискусията се проведе в Университетския колеж в Лондон, където шоуменът отговаря на въпроси – отбелязва изданието.

Близо 2 часа над 150 студенти слушаха излиянията на Слави Трифонов, който заради проблеми с краката през цялото време води дискусията седнал. Въпреки че видимо Дългия не изпитваше ентусиазъм от срещата, той изрази готовността си да отговори на въпросите на българите.

„Поканили сте ме тук, дошъл съм специално за вас. Така че ще отговоря на всичко, което ви интересува“ – обеща Трифонов. Будните младежи зададоха десетки въпроси, но станеше ли дума за политика, Дългия даваше уклончиви отговори. Участниците срещнаха неочаквано студено и на моменти дори грубо отношение от страна на водещия. „Не се изживявам като политик, защото не съм и не знам какво означава тази дума“ – обясни Слави. В крайна сметка Трифонов сам предложи да прекрати разговора, който според него щял да се превърне в „извращение“, и се върна обратно в България.