Начало КЛЮКАРНИК 26-годишна жена не излиза от дома си, майка й забранява, за да...

26-годишна жена не излиза от дома си, майка й забранява, за да не й се случи нещо лошо

23
Сподели

Заради зашеметяващата си външност 26-годишната Анжелика почти не напуска дома си. Родителите на младата рускиня са изключително притеснени, че с рожбата им може да се случи нещо ужасно.

Анжелика, която има поразителна прилика с куклата Барби, никога не се е подлагала на пластични операции.

 

И лицето, и тялото й са напълно естествени. За самата „кукла” обаче тази красота е огромно бреме. Младата жена се е уморила да живее в златната клетка, в която я държат родителите й, и копнее за свобода, пише anews.com.

 

Въпреки възрастта си, Анжелика все още разчита на своята майка. Често близките й я плашат, че зад входната врата започва страшен свят, в който жените са застрашени. Когато Анжелика все пак успее да напусне пределите на дома си, тя е обградена от охранители. „Докато растях, мама и татко ме възпитаваха като истинска принцеса.

Не ми разрешаваха да напускам дома си и да общувам с момчета. Заради това не съм готова за истинския живот, превърнах се в жива кукла. Родителите ми ме наричаха Барби”, споделя красавицата.

За да поддържа идеалната си фигура, Анжелика е подложена на специален хранителен и спортен режим.  А младата жена мечтае само за едно – да се измъкне от дома си и родителските грижи.

 

Източник: За жената