Начало КЛЮКАРНИК Анелия със страхотно новина. Честито от нас!

Анелия със страхотно новина. Честито от нас!

19

След като дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя най-накрая се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара, научи HotArena.

Мълвата носи, че избраникът на Анелия е виден турски дипломат, поради това още не е ясно къде ще се състои брачната церемония. Само преди дни певицата публикува снимка, на която е хванала буклета от сватба, на която е била гост.

Повелята гласи, че тази, която хване букета ще е следващата булка. Пайнерката упорито избягва темите за личния си живот, но от скоро не се страхува да афишира, че сърцето й е заето. Тя обаче отказва да разкрие самоличността на любимия си. Близки разкриват, че от няколко години е интимна с виден турски дипломат, а шаферка на сватбата й ще бъде дъщеря й Ивон. Двамата се запознали на участие на Анелия в Бургас. Поради дипломатическия му статус срещите на двамата протичали в пълна дискретност. Дипломатът задействал връзките си и помогнал видеото на клипа „Дай ми още“ да се заснеме в двореца„Чираган палас“. Колежките на певицата не спират да злобеят и да се чудят как нашенката е платила 60 000 лева наем за палата, пише „България днес“. И въпреки, че ще се венчае, Анелия категорично отказва да има второ дете. Не веднъж е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-много ще обича и не желае да става майка отново.

 

Източник: За жената