Начало КЛЮКАРНИК Анелия със страхотно новина. Честито от нас!

Анелия със страхотно новина. Честито от нас!

19
Сподели

След като дълги години сърцето на фолк певицата Анелия бе свободно, тя най-накрая се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара, научи HotArena.

Мълвата носи, че избраникът на Анелия е виден турски дипломат, поради това още не е ясно къде ще се състои брачната церемония. Само преди дни певицата публикува снимка, на която е хванала буклета от сватба, на която е била гост.

Повелята гласи, че тази, която хване букета ще е следващата булка. Пайнерката упорито избягва темите за личния си живот, но от скоро не се страхува да афишира, че сърцето й е заето. Тя обаче отказва да разкрие самоличността на любимия си. Близки разкриват, че от няколко години е интимна с виден турски дипломат, а шаферка на сватбата й ще бъде дъщеря й Ивон. Двамата се запознали на участие на Анелия в Бургас. Поради дипломатическия му статус срещите на двамата протичали в пълна дискретност. Дипломатът задействал връзките си и помогнал видеото на клипа „Дай ми още“ да се заснеме в двореца„Чираган палас“. Колежките на певицата не спират да злобеят и да се чудят как нашенката е платила 60 000 лева наем за палата, пише „България днес“. И въпреки, че ще се венчае, Анелия категорично отказва да има второ дете. Не веднъж е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-много ще обича и не желае да става майка отново.

 

Източник: За жената