Начало КЛЮКАРНИК Вижте българчето, което спечели конкурса за красота в Бразилия- Мис Мини и...

Вижте българчето, което спечели конкурса за красота в Бразилия- Мис Мини и накара всички българи да се гордеят (снимки)

32

От българките по-красиви няма и това е факт! И докато страната се тресе заради избора на новата мис България, в Бразилия без много шум, наше момиченце грабна короната на международен конкурс, научи HotArena.

6-годишната Марина Георгиева от село Сборище, Сливенско, вече е носителка на титлата Mini Miss Nations 2017. Конкурсът се проведе в град Куритиба, Бразилия и е един от най-престижните в световен план.

„Никой не се заинтересува от постижението й, но ние сме горди с Марина.

Тя спечели измежду 30 деца в цял свят. Беше притеснена, но подготвена. Разплака се, като си чу името като победителка. Ние също”, споделят родителите й, цитирани от „България днес”. Семейството смята, че детето е спечелило, заради естественото си излъчване. „Тя май единствена беше, която приличаше на дете. Останалите бяха с лични фризьори, гримьори, оскубани вежди и т. нат”, разкрива майка й. Но макар и принцеса в конкурсите за красота, в живота малката Марина е като Пепеляшка. Семейството има ферма с над 120 говеда и детето редовно помага в грижите за тях. „От малка живее сред животните, научена е да се грижи за тях. Каквито и титли да печели не си вирва носа. Няма различно отношение към нея–нито вкъщи, нито в училище”, категорична е майка й. През 2016 Марина печели и конкурса „Малка мис България”. А наред с мечтата й да стане зъболекар или доктор, мечтае да бъде и Мис България. Постоянните скандали около този конкурс не притесняват семейство Георгиеви. „Нашето дете, ако печели, то е защото заслужава.Ако един ден спечели и конкурса „Мис България”, пак ще е само по тази причина”, категорични са фермерите.

 

Източник: За жената