Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур разбира, че Иджлял е поръчала взрив...

Днес в Сега и завинаги: Нур разбира, че Иджлял е поръчала взрив на яхтата и казва на Ийт

22

Вижте какво ще се случи днес (29-и ноември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Керем Санджактар си тръгва от агенцията. Ийт също, но Нур го изпраща.

Керем заявава, че са подписали договора. Фърат ѝ казва, че на следващата вечер ще отпразнуват сделката. Асистентката казва на Керем, че момичето много прилича на някой негов близък. Керем подчертава, че фирмата е достатъчно стабилна, за да не се разклати, дори и да са сгрешили за рекламната агенция. Газанфер не се разбира с Айтюл.

Старата настоява той да престане с изнудването. Газанфер продължава да иска повече пари, иначе ще отиде и ще разкаже на Ийт, че Иджлял е поръчала взрива. Бандитът иска още 1 млн.  Ийт се усеща, че Нур е много права с думите си и звъни на Иджлял.  Айтюл обещава да намери парите.

Газанфер дава срок от два дни на двете да се погрижат за сумата. Айтюл решава да продаде една от къщите, които притежава в провинцията. Нур води Мерт при майка му, но Иджлял се прави на заспала. Когато чува, че Ийт се е върнал, веднага става. Айтюл казва на дъщеря си, че е невъзможно да продаде имота за толкова кратко време заради административните такси.  Фърат пита Иджлял с какво право е взривила яхтата. Ийт пита Айтюл дали Иджлял знае, че с Нур са заедно. Фърат упреква любимата си, че е много жестока, но целта не е постигната. Иджлял казва, че ако Фърат разкаже на Ийт за това, ще спечели. После го моли да запази тайната.

Той обещава да си мълчи. Казва на Иджлял, че е само на нейна страна. Ийт упреква леля си, че дава съвети на Иджлял, която е научила за връзката му с Нур. Айтюл сипе жлъч срещу Нур. Опитва се да убеди Ийт, че любимата му е огромна интригантка. Ийт не се връзва на леля си. Иджлял споделя, че Фърат е на нейна страна. Айтюл е потресена от поведението на Фърат. После казва на дъщеря си, че Нур я подозира за взрива. Нур случайно чува разговор по телефона на Иджлял. От там разбира, че Иджлял е взривила яхтата. Нур тръгва с такси към фирмата. Иджлял казва на майка си, че Нур отива да я издаде на Ийт. Айтюл отново дава акъл на дъщеря си, че ще се справи с момичето. Ийт е в полицията. Откриват, че Газанфер е поставил бомбата. Отиват да арестуват престъпника. Елмаз иска да присъства на официалната вечеря със Санджактар, но Фърат не е съгласен. Тя се ядосва и звъни на Джахит. Казва му, че е получила съобщение от непознат номер. Елмаз се притеснява от реакцията на баща си. Полицията отива в кафенето на Газанфер. Но гангстерът е предупреден и избягва. Ийт хваща неговия помощник и започва да го разпитва. Полицията обаче се намесва и арестува младежа. Газанфер наблюдава ситуацията от една кола. Ийт си спомня детските години, когато са били приятели с Газанфер.  Джахит предупреждава, че полицията ще си свърши работата, а брат му да не се меси. После казва на Ийт, че Нур го чака във фирмата. Джахит се среща с Елмаз в едно заведение. Тя го манипулира, припомняйки му че преди години се е скарал с украинците. Джахит се чуди как не се е сетил, че чужденците ще му отмъстят. Айтюл предлага на дъщеря си да звънне на секретарката на мъжа си, за да пита дали Нур е казала на Ийт. В това време се обаждат на Айтюл, че сделката е станала и че ще ѝ донесат ключовете. Ийт се връща във фирмата. Секретарката казва на Иджлял, че бавачката е дошла и че не трябва да свързва шефа си с никой. Нур съобщава на Ийт, че Иджлял е взривила яхтата. Айтюл успокоява дъщеря си, че всичко ще се оправи. Ийт е разколебан от думите на Айтюл и на Нур. Той реагира много остро. Моли я да не казва това и да не обвинява майката на детето му. Моли Нур да не се принизява повече…

 

Източник: За жената