Начало КЛЮКАРНИК Ето по кое наше момиче залитна Джъстин Бийбър- страхотна е нали? (снимки)

Ето по кое наше момиче залитна Джъстин Бийбър- страхотна е нали? (снимки)

37

Миската Лидия Иванова, чиято снимка в македонска народна носия в последните дни обикаля в социалните мрежи като

контрапункт на новата „Мис България“ Тамара Геогиева, е била подозрително близка с Джъстин Бийбър, издават от обкръжението й.

 

Лидия бе коронована за Най-красива жена в цяла Европа през 2015 г. на провелия се в Ню Йорк конкурс, на който грабва короната след оспорвано съперничество с над 20 красавици.

Модният форум в мегаполиса бил първият, на който блондинката се явява в живота си.

Българката живее в САЩ, а с Бийбър се запознали случайно. „Бях в ресторант и той беше на съседната маса. Аз поисках да си направя снимка с него, след което той дойде при мен и реши да ми поиска телефона, а след това ме покани на парти“, сподели красавицата. Видяли се още веднъж на вечеря в изискан ресторант в Бевърли Хилс. Красавицата обаче пази не толкова своя, колкото личния живот на Джъстин, около който непрекъснато има спекулации, и крие какво се е случило по-късно.

Бийбър обаче не е единствената холивудска знаменитост в листата от близки познати на Лидия, която следва медицина в Лос Анджелис и мечтае да специализира пластична хирургия. Иванова се познава още с Чарли Шийн, със Супермен от „Човек от стомана“ – Хенри Кавил (на снимката долу). А също и с братята близнаци Дийн и Дан Кейтън, основатели, собственици и творчески вдъхновители на бранда „Dsquared“, за среща с които родните плеймейтки само могат да ти мечтаят.

Освен, че уча в Ел Ей, Лидия посещава една от най-добрите школи по актьорско майсторство, от която дипломи имат Брад Пит, Нина Добре, Хали Бери и Бионсе.

 

Източник: За жената