Начало КЛЮКАРНИК Сватбени камбани ще забият скоро: Григор Димитров и Никол вдигат сватба

Сватбени камбани ще забият скоро: Григор Димитров и Никол вдигат сватба

28

Григор Димитров смята да вдигне сватба с Никол Шерцингер още тази година!

Българският тенисист Григор Димитров съвсем скоро ще стане семеен мъж. Той ще се ожени за приятелката си Никол Шерцингер, с която върти любов от 2 години насам.

Гришо обаче няма намерение да чака за своята сватба.

Той ще се венчае за певицата през месец декември, съобщават чужди сайтове.

Тенисистът искал да отметне този свой ангажимент по време на почивката между сезоните. В тениса именно през декември се почива, а през всички останали месеци има турнири.

Григор Димитров ще се състеза на Australian Open през януари, както и на турнира в Бризбейн. Той иска и двете титли във витрината си, затова трябва да се ожени преди новата година.

По-добър период за венчавка за него няма. Сега ще си почине, а и дори ще може да отиде на меден месец с възлюбената си.

Певицата бленувала да стане булка преди четвъртия си юбилей. През юни тя ще удари 40 г. и затова много държала да се омъжи преди рождения си ден.

Единственият вариант за това е именно месец декември, който ще започне само след дни. През останалото време Гришо ще е толкова зает да покорява нови върхове, че надали ще му е до сватба.

Той вече е номер 3 в света и ще иска да защити тази своя позиция. Българинът има една огромна мечта, която все още не е постигнал. Това е да стъпи на върха на турнир от Големия шлем. Ще може да се случи само с упорит труд и постоянство.

 

Източник: За жената