Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур отива на вечеря със Санджактар сама,...

Днес в Сега и завинаги: Нур отива на вечеря със Санджактар сама, а Иджлял убива Газанфер

46

Вижте какво ще се случи днес (30-и ноември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт не вярва на Нур. Тя му обяснява какво се е случило и че Иджлял е искал да убие жена му.

Нур му отговаря, че искрено се надява да не е права. Иджлял се притеснява от реакцията на Ийт. Дори е изненадана, че Ийт нищо не прави. В това време Газанфер ѝ звъни. Айтюл изключва телефона. Ийт отива в агенцията и вика Нур.
Тя му противоречи, но все пак отива при него. Двамата отиват в имението. Фърат разбира, че Нур знае кой е поръчал убийството ѝ. Фърат звъни на Иджлял, но телефонът ѝ е изключил.
Джахит обещава на Елмаз, че ще се справи с украинците. Керем пробва нова гама аромати за козметиката си, но бърза за вечерята. Хазал му казва, че е проучила манекенката. Керем не се страхува, че ще работи за първи път с това момиче.
Нур казва на Айтюл, че Иджлял е поръчала взрива на яхтата. Айтюл отрича. Поръчва Иджлял да дойде. После разпитва дъщеря си какво е направила с яхтата. Иджлял казва на Ийт, че тайно е говорила по телефона, за да го изненада и му е купила нова яхта. После му се извинява, че е похарчила много пари. Айтюл продължава да хули Нур пред Ийт. Ийт е разочарован от момичето и вярва на Иджлял. Нур се чувства зле.  Газанфер пуска съобщения на Иджлял за парите. Фърат я пита защо след като е закопала Нур е притеснена. Иджлял му дава телефона и той разбира за изнудването.
Фърат ѝ обещава, че ще се справят.  Хазал е разплакана. Прави се на болна и отказва да вечерят заедно. После звъни на медиите, за да им съобщи новина. Нур също отива на вечерята сама. Фърат закъснява заради Иджлял. Керем е там. Фърат и Иджлял отиват да решат проблема с Газанфер. Той насочва пистолет към Иджлял. Тя го заплашва, че всеки момент Ийт ще се появи. Фърат обезоръжава гангстера. Двамата се сбиват.  Ийт праща съобщение на Нур. Вика я да разговарят. Тя му отказва под предлог, че не си е вкъщи. Ийт ѝ звъни, но тя му затваря. Газанфер удря Фърат с един камък. После взима пистолета, за да го застреля, но получава куршум. Иджлял стреля и убива Газанфер. Всички в имението чуват изстрела. Ийт взима пистолета и отива да провери какво става. Вижда, че Иджлял е убила Газанфер. Ийт осъзнава ситуацията. Нур и Керем се забавляват на вечерята. Тя му се извинява, за своята неопитност. Той иска да я опознае и я моли да разкаже за себе си. Фърат обяснява, че сам е забелязал гангстера. Разпитал го е. Казва, че Газанфер го е нападнал. Ударил го е с камък и Фърат е стрелял.  Полицаите приемат показанията на Фърат. Ийт се ядосва. Айтюл благодари на Фърат, че е поел вината на дъщеря ѝ върху себе си. Нур разказва живота си пред Керем. Той споменава, че тя е работила като бавачка у Ийт Козан. Фърат се обажда на Санджактар, че няма да ходи на вечерята. Ийт чува разговора и му казва, че този човек, с който е говорил, ще му съсипе името, след като прочете утре вестниците. После пита братовчед си дали има нещо, което е скрил пред полицията, но го засяга. Иджлял също е потресена от случая. Отива при майка си. Айтюл я успокоява. Ийт продължава да настоява. Фърат казва, че онзи човек е поел отговорност и за взрива. Ийт се извинява на братовчед си.
Източник: За жената