Начало КЛЮКАРНИК Ето къде се преместиха да живеят Дани и Алекс след VIP Brother

Ето къде се преместиха да живеят Дани и Алекс след VIP Brother

13

Несъмнено най-вълнуващите мигове в къщата на Vip Brother бяха любовните мигове между Дани и Алекс . Станахме свидетели на истински любовен романс, който се изигра пред очите ни.

Категорично в момента те са най-популярната и известна двойка в цяла България. Те преживяха много силни емоции в къщата, влязоха като хора, между които имаше жлъч и неразрешени проблеми, а излязоха като семейство Петканови.Едно цяло, което заяви, че ще се грижат един за друг. Двамата влюбени вече живеят заедно от три дни в малък апартамент. Дани и Алекс са щастливи да се сблъскат с реалността и след формата, който и за двамата е бил изключително силно и голямо предизвикателство и приключение, което им е дало много уроци. Най-ценното за тях е това, че отново успяха да се погледнат с влюбени очи и да възродят любовта си. Сега и двамата се чувстват по-силни и окрилени.

Дани и Алекс вече са се срещнали с родителите на Алекс и са получили тяхното одобрение за брака им. Сватбените подаръци също не са закъснели. Те вече се чувстват като семейство и са готови да решават заедно проблемите си. Майката на Алекс е дала своята любов и подкрепа на младото семейство, като най-важното за нея сега е двама да се обичат и уважават. Светът на любовта отваря своите врати за Дани и Алекс.

Те вече са се срещнали с реакциите на феновете си и ще трябва да се справят със славата си след риалити формата. Двамата не смятат да правят нова церемония или официална сватба, която да празнуват с най-близките и приятелите си. За тях всичко е било достатъчно истинско!

Източник: За жената