Начало КЛЮКАРНИК Линдарева скочи на Коцето без грам задръжки и притеснения, че е женен....

Линдарева скочи на Коцето без грам задръжки и притеснения, че е женен. Какво мислите? (снимки)

28

Зорница Линдарева явно ще съсипва второ семейство. След като стана известна като любовницата на Тачо – мъжът на

Жени Калканджиева и дори това беляза първото й участие в риалитито, то сега брюнетката се е насочила към Коцето.

 

Това не остана незабелязано от съквартирантите.

Людмила Захажаева и Светлана Василева веднага ги заподозряха. Двете започнаха да коментират как двамата се пускат погледи и определено се привличат. По-късно към тях се присъедини и Зорница. Без да чакат блондинките я подхванаха: „От два дни не спира да те търси“, заяви й Василев, говорейки за Коцето. „Виж какво, недей разваля семейството. Ти явно го харесваш, личи си много, но…“, реши да не замълчи и Захажаева.

След това последва само кикотене от страна на Зорница, която реши да се прави на ощипана. По-късно обаче тя заяви на Светлана „Този човек си пада по мен. Боже какъв майтап. Погледите ни се засичат, виждам го как ме следва с поглед просто“, смело каза Линдарева, докато бе насаме с приятелката си. Палав флирт последва и на следващата сутрин между двамата. Докато брюнетката оставяше чаршафите си за пране, певецът я помоли за помощ.

Той искаше да намери препарат за почистване, за да мине през банята с мопа. „Трябва ми нещо да пръска“, заяви той. „Не говори такива неща, че много ми е слаб ангела“, отвърна светкавично Линдарева и придружи Коцето по негова молба към банята, решена да му каже, че усеща искрите помежду им. „Тези дни се отдръпнах малко, ама не пей, не ми помагаш. Става ми готино и не мога да говоря“, заяви тя, но без да отваря повече темата.

Припомняме, че Линдарева стана известна като любовницата на Стефан Манов – Тачо, който е половинката на красавицата Жени Калканджиева. В един от предишните сезони на „ВИП Брадър“ тримата бяха събрани в една Къща, а скандалите бяха ежедневие. Още с прекрачването на прага на шоуто тогава Тачо избухна, заливайки я с ругатни и обиди. Участието й се запомни и с огромното количество алкохол, което моделката поглъщаше

.

Сега тя влезе със заявката да покаже една различна Зорница, която е оставила алкохола и предишното си „аз“ в миналото. Явно обаче това не е съвсем така. Певецът Константин също има семейство. След бурната си връзка с пилето на фолка – Райна, изпълнителят на „Ти си само 8-ми клас“ се залюби с очарователната блондинка Надя, от която в момента има две деца. По късно след мисия Линдарева си позволи да гали, прегърне и дори целуне Коцето.

Той обаче побегна като попарен, а след това отиде да се оплаква на Динко от случилото се. „Аз съм женен мъж. Не може така децата и жената ми да гледат такова нещо по телевизията. Разбирам я, че ме харесва, но не може така. Хубаво момиче е, но имам семейство. Обръщам й внимание тука, но просто съжителстваме, нищо повече“, заяви певецът. Динко веднага влезе в ритъм и каза: „Абе, тя така е свикнала, като си хареса някого и да му се мята, без значение дали е женен.“

Източник: За жената