Начало КЛЮКАРНИК Много внимавайте днес какво правите от 15:10 до 22:39 часа

Много внимавайте днес какво правите от 15:10 до 22:39 часа

29

Луната е в знак Овен до 22:39 ч. – Нарастване на емоционалното напрежение, възниква импулсивност.

Хората стават по-сприхави и конфликтни, затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията си. Днес компромиси трудно се правят. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да се отложат.
Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически, въпреки че лекото натоварване няма да навреди.Бъдете внимателни – в този период са възможни наранявания. През деня може да имате главоболие от време на време. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Не се препоръчва операция на главата, очите, противопоказани са манипулации на лицето. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби. Препоръчва се лечение и изчистване на бъбреците.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Трябва да вярвате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Вярващите да се обърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги подкрепи тук на Земята в техните дела, да им помогне да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да помогнете и на близките си и молещите. Включва се космическата енергия на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са искрени и от сърце.

13 лунен ден започва от 15:10 ч и продължава до 15:45 ч на следващия ден – Ден за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Възможно е да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури. Ако се разболеете в 13-я лунен ден и отидете в болница, може да останете там за дълго. Можете да си хапнете по-обилно, защото 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се консумира жива храна – плодове и зеленчуци. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Добре е да се храните в колектив – в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен. Най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за откриване на нов вид дейност, нови сфери на влияние, сключване на контракти с нови партньори, разширяване на границите на бизнеса.

Подстрижка – подходящо е през целия ден. 13-ти лунен ден – символ:

Колелото на съдбата – Хората, родени през 13-ти лунен ден обикновено са неспокойни, притеснителни и нервни. Те са шумни, трудно могат да седят на едно място и да мълчат. Много чувствителни, общителни, безгрижни и добре възприемчиви към информацията. Имат добра памет и лесно усвояват. Добри медиуми и контактьори става от тях. Обикновено са добри ученици.

Понякога могат да се въртят в кръг, да извършват едни и същи грешки, и да зациклят на едно място. Ако не използват своя потенциал, могат да станат прекалено дребнави и придирчиви. Това може да бъде сериозна пречка в живота им и да ги отвлича от нещата, които действително имат значение.

Източник: За жената