Начало КЛЮКАРНИК Новият мъж на Елен Колева оставил топ манекенка заради нея! Вижте каква...

Новият мъж на Елен Колева оставил топ манекенка заради нея! Вижте каква красавица е (снимки)

25

Уникално красива топ моделка е зарязал гаджето на Елен Колева – Давид Бонев, заради актрисата.

 

Никой от приятелите на скандалния бивш общински съветник не може да повярва, че се е разделил с прелестната си приятелка Анита Ушакова заради Елен, пише „Галерия“.

 

Някои даже подозират, че актрисата умишлено ги е разделила, като му е направила магия. Неслучайно в театралните среди под сурдинка се говори, че от няколко години насам Колевазалита по окултните науки.

Звездата от „Шивачки“ и Давид Бонев са заедно отскоро.

Колева сама осветли връзката им, като публикува обща снимка с Давид, украсена със сърчица и любовни емотикони.

Само преди два месеца бившият общински съветник е бил на круиз в Гърция заедно с приятелката си Анита Ушакова – известна топ моделка на агенция „Ивет Фешън“.

Рускинята истински обичала Давид и била готова на всичко за него, разкриват негови авери. Явно обаче фаталната Елен Колева е успяла да му влезе под кожата, както направи с милионераАлександър Найденов-Майонезата и писателя Калин Терзийски.

Припомняме, че Давид Бонев стана известен като общинския съветник, който си снима смазания джип след зверска катастрофа заради превишена скорост. Името на Бонев бе замесено и в скандала с изборите в Радомир, когато застъпници не си получиха парите и атакуваха централата на РЗС в Перник.

Източник: За жената