Начало КЛЮКАРНИК Първо интервю на Десислава Банова и Росен Плевнелиев заедно-Ето какво им подари...

Първо интервю на Десислава Банова и Росен Плевнелиев заедно-Ето какво им подари Гала!

21

Новината за връзката между водещата на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова и президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев буквално взриви публичното пространство.

 

През последните седмици те се превърнаха в най-обсъжданата двойка у нас. И двамата предпочитат да държат личния си живот далече от прожекторите. Специално за зрителите на „На кафе” обаче те решиха да разкажат историята на любовта си, пътуванията и общите планове за бъдещото в първо лице.

 

„Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата”, споделя Деси Банова.

„Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. Молим и за спокойствие”, каза Росен Плевнелиев.

„Не вярваме, че е добре за една любов, колкото и силна да е тя, да бъде експонирана пред камерите. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира”, допълни той.

 

Източник: За жената