Начало ЗДРАВЕ Това са Храните, които никой от нас никога не трябва да яде

Това са Храните, които никой от нас никога не трябва да яде

28

Сигурно няма да се разболеете, да получите рак или да умрете ако някога издете някакъв вид токсична храна , но има хранителни стоки, които със сигурност би трябвало да избягвате в живота си.

 

Кашкавал на парчета

 

„Този кашкавал всъщност не е кашкавал. Става дума за смес направена от смес от млечни мазнини, протеини, емулгатори и боя за храна.

 

Пълен е със сол и мазнини, в едно парче имате повече мазнини, отколкото във всеки друг млечен продукт същото количество „

Кренвирши, наденица, салам …

Преработеното месо е пълно с мазнини, и може да съдържа до 400% повече сол и 50% повече консерванти от обикновеното червено месо.

Освен това, някои от месните заготовки съдържат повече нитрати, а нитратите са химически добавки, които се свързват с различните видове рак. Въпреки това, продължават да бъдат използвани в хранително-вкусовата промишленост, за да се подсили цвета, вкуса и да се предотврати бързото разваляне на храната.

Тези съставки трябва да се намират на етикета на опаковката на храната, така че със сигурност обърнете внимание, когато купувате.

Маргарин

Тъй като маргарина е направен от растителни масла и има по-малко наситени мазнини от маслото, много време се смяташе за здравословна опция.

Днес, експертите казват, че знаят, че всъщност маргарина е най-големият враг на нашето здраве , защото е претъпкан със соли и запушва артериите.

Газирани напитки

Всички знаем, че газираните напитки са изключително нездравословни, а средната кутийка от всяка безалкохолна напитка съдържа дори 10 супени лъжици захар.

Когато в своя организъм въведете толкова захар, тялото създава излишък на инсулин, който помага на организма да абсорбира захарта от кръвта и да я използва за енергия, която с времето увеличава риска от развиване на диабет или някои видове рак.

Ако данните за количеството захар не са ви достатъчни, тогава може би това ще ви накара да размислите, например Coca-Cola има специфичен цвят, който с 58% увеличава риска от рак, според ново американско проучване .

Диетичните газирани напитки

Въпреки че мислите, че те са по-добри, защото не съдържат захар, всяка диетична безалкохолна напитка без захар съдържа много изкуствени подсладители , които увеличават риска от сърдечен и мозъчен инсулт, депресия, развалени зъби и рак на панкреаса.

Пуканки за микровълновата

В пуканките за микровълнова има химикали, които е доказано, че могат да повлияят на плодородието, да увеличат риска от рак и лошо да повлияят на работата на бъбреците.

Освен това, някои видове пуканки за микровълнова съдържат изкуствени аромати и транс мастни киселини, както и химикали, които могат да предизвикат главоболие.

Източник: За жената