Начало КЛЮКАРНИК Ако сте влюбени в тази зодия, тежко ви се пише!

Ако сте влюбени в тази зодия, тежко ви се пише!

28

Те идват в живота ви, само за да осъзнаете колко е сив, когато не са част от него. Те открадват сърцето ви, само за да разберете, че никога вече няма да е само ваше.

Те са грешката, която ви се иска да не бяхте допуснали… но от която научихте толкова много.Те са неосъществената любов, която се превръща е незабравима любов. Те са споменът от миналото, който ще е с вас и в бъдещето. Те са всичко, което не беше, но можеше да бъде…

Те ще ви покажат какви не сте… а трябва да бъдете. Те ще ви накарат да осъзнаете, че досега не сте знаели как да обичате, нито как да живеете. Те ще ви вдъхнат смелост да следвате мечтите си… и ще си оставят сами да го направите.

Те са лесни за обичане, но трудни за забравяне. Те са раната, която не зараства. Те са разбитото сърце… което е щастливо, че е било разбито… защото това значи, че е обичало.

Те притежават харизма, която ще ви кара да ревнувате. Те носят в себе си страст, която ще ви пали… докато не изгорите. Те ще ви карат да плачете и да обичате сълзите си… защото са ви причинени от тях.

Защото веднъж направите ли го, никога няма да можете да ги забравите…

Източник: За жената