Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Инджи прострелва Кемал, отвлечена е дъщерята...

В следващите епизоди на Прости ми: Инджи прострелва Кемал, отвлечена е дъщерята на Фериде и Джунейт

66
Сподели

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия. След като се уверява, че биологичната му дъщеря е починала, Кемал нахлува в дома на Демир, за да си отмъсти.

Демир знае, че ако Инджи проговори, бракът му с Бахар ще приключи. Комисар Саваш не намира доказателства за вината на Ахмет и взема решение да го освободи. Фериде разбира, че в присъствието на Солмаз, Ейлюл видимо се вълнува, но все още не може да открие причината за това.

 

Тя прогонва Хасрет и Солмаз от дома си. Кадер узнава, че Нериман дължи пари на неизвестни лица и планира да им преведе голяма сума. Кемал решава да сподели с Инджи новината за смъртта на дъщеря им. Първоначално Инджи отказва да повярва и продължава да привиква Демир. Тогава Кемал я завежда на гроба на детето и Инджи се заклева да отмъсти на Демир. Хасрет и Солмаз узнават за намеренията на Джунейт и Фериде да наемат лечител за Ейлюл. Двете кроят планове да им попречат. Инджи посещава Демир и го напада с нож. Той я обезврежда и успява да я убеди, че Кемал е истинският виновник за смъртта на Ада. Дори й заема пистолета си, за да убие Кемал. След като Инджи си тръгва, Бахар намира нейна вещ на пода в дома си. Демир признава за посещението й, но скрива, че тя планира да отмъсти на Кемал. Инджи определя среща на Кемал в отдалечена къща. Кадер забелязва, че Нериман открадва една от златните й гривни, подарени й на сватбата. Проследява я до магазина, където Нериман продава бижуто и прибира парите. Кадер и Севги решават да я изобличат пред Махир. Кемал отива на мястото, определено от Инджи. Тя го прострелва и избягва от къщата. От таксиметровата фирма Бахар узнава къде Кемал е слязъл от колата. Открива го в безсъзнание и сама успява да го откара до близката болница. Въпреки всички опити на Солмаз и Хасрет да попречат на лечението на Ейлюл, Джунейт и Фериде откриват лечителя Левент, който обещава да я излекува. Кадер не успява да разобличи Нериман, тъй като тя подменя взетата гривна с дубликат без стойност. В спешното отделение на болницата Кемал е подложен на животоспасяваща операция. Ахмет казва на комисар Саваш, че тестовете на Фериде са били подменяни по настояване на Налян. Хасрет приема обаждане от Волкан – мъжа, заради когото пристига в Анкара . Съгласява се да се срещне с него въпреки неодобрението на майка си. Решава да вземе със себе си и Гюнеш, за да накара Волкан да ревнува. Волкан решава, че детето е от него и издебва момент, в който взема Гюнеш и се отправя в неизвестна посока. Хасрет се прибира без Гюнеш в дома на Осман, а там Фериде я очаква, за да види дъщеря си. Нериман се досеща, че Кадер знае за продажбата на бижуто. Отношенията между двете се обтягат. Демир се свързва с един от докторите, които след операцията се грижат за Кемал. Срещу голяма сума пари получава потвърждение, че Кемал няма жив да напусне болницата. Хасрет заблуждава Фериде, че Гюнеш е отвлечена в парка, в който са се разхождали. Когато Фериде настоява да подадат сигнал в полицията, Хасрет лъже, че вече го е направила. В отчаянието си Фериде моли Седат да открие дъщеря й. Подчинените на Седат разкриват, че Хасрет се е срещала с Волкан и той е отвлякъл Гюнеш. Седат открива местонахождението на похитителя и успява да върне детето на Фериде.
Източник: За жената