Начало КЛЮКАРНИК Галена разкри тайната на всички фолк певици от бранша как влизат толкова...

Галена разкри тайната на всички фолк певици от бранша как влизат толкова бързо във форма след раждане

18
Сподели

Ето я великата диета, с което Галена и много известни личности у нас успяха да отслабнат!

Отдавна всички се чудеха как не само Галена, но и редица други певици, актриси и известни личности, успяха да се сдобият с наистина перфектни мерки. Изпълнителки шашваха с изумителни тела само месеци след раждането.

А други, които уж винаги са изглеждали добре, днес са като изваяни от д-р Енчев.

Без нито една излишна тлъстинка по тялото си. Е, оказа се, че не всички са платили хиляди, за да легнат под скалпела. А и действителност липосукцията не е решение, тъй като след нея килограмите може бързо да се възстановят.

Тайната на перфектните тела и отслабване на известните у нас топ гърли си има своето обяснение. При това по-простичко от очакваното.

Първа Галена признава, че това е супер мощна диета с уникален ефект. При която само за две седмици може да се свалят около 7 килограма.

Диетата е дело на известния диетолог и фитнес инструктор Дейвид Кирш, с когото работят имена като Лив Тейлър, Наоми Кембъл, Хайди Клум и други.

При този режим няма глад и се яде пет пъти на ден, пред три часа. Диетата е разделена на три етапа от по различен брой седмици.

Първият етап е от въпросните две седмици, в които се сваля най-много.
През тях обаче не бива да се пият никакви спиртни напитки, както и да се приемат въглехидрати. Позволени са основно белтъчини като яйца, риба, пуешко, пилешко, гъби, орехи и не мазни млечни продукти.

Вторият етап е малко по-обогатен и в него вече бихте могли да включим в менюто си малко картофи, пълнозърнести храни, плодове, малко мазнини и само веднъж дневно нещо малко и сладичко. Този период трае също две седмици.

Третият период е от четири седмици и няма строги ограничения. В него вече включваме забранените през първите два периода храни, но се стараем да са в минимално количество. Не бива да прекаляваме с тях, за да не провалим ефекта от диетата и усилията си.

“Сладките и вредни храни се хапват тогава, но ги приемаме като мъничък подарък. Две-три хапчици на ден, колкото да не се лишаваме от нищо. Повярвайте, че с полезното и здравословно хранене се свиква по-бързо от очакваното. И после сами ще се изненадате, че не ви се ядат вафли, чипсове, пържени картофи и прочие”, отбелязва чаровната Галена.