Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, ВЕЗНИ Изразителен ден

Дневен хороскоп за петък, 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, ВЕЗНИ Изразителен ден

31

Петък може да се характеризира като успешен. Денят ще ви остави с добро крайно чувство от добре свършената работа на този етап.

 

Продължавайте със същата скорост.

Дневен хороскоп ОВЕН Внимавайте Днес ви предстои доста работа и ангажименти, които заемат цялото ви внимание. Денят е изпълнен с илюзии, заблуди и лъжи. Ако се почувствате в плен на страхове, тревоги и мрачни мисли, погледнете по-ведро на нещата и пазете здравето си.

Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Трудности и сполуки Срещате известни трудности, което ще наложи да промените или забавите плановете си. Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за петък, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Избягвайте лошите емоции От вас зависи работата ви да е резултатна, за това не изпускайте от контрол нищо, което има значение за качеството й. Неблагоприятната енергетика на деня налага да ограничите общуването, по-добре да контролирате мислите и емоциите си, и да простите на хората, които са ви обидили. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират.

Дневен хороскоп РАК Действайте смело Ще дадете път на задачи, важни за работата и носещи ви добри доходи. Днес ще избегнете нежелани развръзки, ако не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, петък обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех.

Дневен хороскоп ЛЪВ Силни емоции С интерес ще се включите в живота около вас, ставайки инициатори на нови прояви. Днес не се задълбочавайте върху несъществените неща и се опитайте да анализирате случващото се, като се стараете да запазите силите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина.

Дневен хороскоп ДЕВА  Бъдете активни Денят може да бъде успешен във всички насоки. Притежавате много неизявени заложби, а днес обстоятелствата благоприятстват пълното им разкриване. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си, бъдете толерантни и покажете доброто. Петък ще е успешен, но и не малко напрегнат за Девите.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Изразителен ден На повечето от вас предстои напрегнат делови ден. Налага ви се да се справяте с въпроси, за които дори не сте и подозирали. Денят е труден за всички, за това се старайте да поддържате нормални взаимоотношения и не изяснявайте прекалено обстоятелствено чувствата си. Безспорно хубав и успешен, петък поставя края на благодатна делова седмица, която освен, че бе печеливша, предостави и чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Пред ново начало Ще работите по реализация на идеите си, голяма част от които са свързани с подобряване уюта на дома. Ще останете защитени от атаките на деня, ако потърсите в обкръжението ви онези, с които може да споделяте културни, спортни, духовни, творчески, професионални или лични интереси. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ  Пазете се Усилията ви няма да са напразни, но ще се осъществят с помощта на други хора. В отношения си през днешния ден се старайте да сте по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Забавяне в действията Днес има много причини, заради които може да се почувствате преуморени и депресирани, излъгани и разочаровани. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите. Ситуацията не е благоприятна, но не е отчайваща.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Финансов напредък Ако ви преследват затруднения и установите нечие неблагоразположение към вас, не изпадайте в раздразнение и гняв. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения.

Дневен хороскоп РИБИ  Внимавайте с лъжите По-лесно ще се противопоставите на възможните затруднения през днешния ден, ако сте изпълнени с добри мисли и не споделяте личните си преживявания. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели.

Източник: За жената