Начало КЛЮКАРНИК Ани Салич е неузнаваема! Блести след развода (Снимка)

Ани Салич е неузнаваема! Блести след развода (Снимка)

14

Ани Салич е напълно неузнаваема след като разтрогна брака си. Водещата на новините е напълно нов човек.

 

Усмивката не слиза от лицето й.

 

Салич се е обзавела с нов и лъскав автомобил. Старият е заменен от чисто ново „Волво”. Да не говорим, че вече буди завист сред колежките си в Нова тв тъй като съвсем кратък период носи дрехи поне с два номера по-малки.

 

Наложило се стилистите на медията да й подновят целия гардероб защото старите тоалети на Ани й били широки. Стояли й като подарени.

Свидетели са забелязали, че вталената журналистка е с нов по-младежки стил. Тя избирала облеклото си да е модерно, по фигурата за да я подчертава. Широките одежди, с които се кипреше преди вече не били актуални.

Из коридорите на Нова тв се носи слух, че новинарката е отслабнала с палмова диета. Която се прави в продължение на 14 дена. Чрез специалния хранителен режим организмът се пречиства от излишните мазнини и токсини. Затова цялостния вид на дамата, която използва диетата става много по-свеж и младежки, предават от hotarena.net.

За свалянето на излишното тегло се приема палмов сироп произведен в Швейцария в съчетание с пипер и лимон. Спазва се предимно по Коледните или Великденските пости като от менюто се изключва всякакъв вид месо.

 

Източник: За жената