Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за събота, 2 декември-РИБИ Успешна реализация, ЛЪВ Много внимавайте

Дневен хороскоп за събота, 2 декември-РИБИ Успешна реализация, ЛЪВ Много внимавайте

16

Събота ще бъде малко по-напрегната от очакваното. Като цяло денят няма да е от най-спокойните, но нямате избор, ще трябва да се справите.

Действайте без колебания!

Дневен хороскоп ОВЕН Наблегнете на честността Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Успешен ден, през който честността с хората от деловите среди е особено важна за вас. Огромна е вероятността да възникнат съмнения или недостатъчна яснота у някой относно почтеността ви, а оттук да последват неприятни ситуации, които освен, че носят загуби  ще накърняват престижа.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Здравословна нестабилност За съжаление около себе си имате хора, които не са добронамерени към вас и ще се опитат да ви създадат трудности. Въпреки че Телците ще имат шанса да се освободят от проблеми или от нечие нежелано присъствие, събота не може да се определи като благоприятна, защото подчертава, че преобладаващия процент от представителите на знака ще бъдат атакувани здравословно.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Проявете активност и настойчивост             Сега сте особено ентусиазирани да успеете и при всичките усилия, които полагате, резултатите ще са отлични. Темата, активност в сферите на вашите задължения, е особено актуална сега, защото ще ви предостави възможност да направите необходимите корекции в жизнено важни за вас сектори. Почтеността, като стил на действие, също е ползотворен помощник, а прибавите ли и настойчивост – успявате.

Дневен хороскоп РАК Не влизайте в разправии             Имате възможност да се посветите на любимите си занимания днес, без да се съобразявате с претенциите на околните. Вие разполагате с много добри възможности за успешна реализация на делови и материални цели, но не е без значение фактът, че и количеството на враговете ви никак не е малко. Избягвайте противоречията! Възникнат ли такива, успехът е съмнителен.Ще ви попречи човек притежаващ власт.

Дневен хороскоп ЛЪВ Много внимавайте             Полагате доста усилия, за да върви работата ви в планираната от вас посока. Остри противоречия с хора от деловите среди в службата или бизнеса ще съзададат доста неприятности на Лъвовете днес. В основата на проблемите са залегнали лъжи, които са взривоопасни за ситуацията, и ще извадят от равновесие мнозина от родените в знака. Внимавайте и се пазете!

Дневен хороскоп ДЕВА  Укрепете позициите си             Запознанство или делова среща ще направят деня ви запомнящ се. Успехът и напрежението са основни характеристики в събота за Девите. Сполуката обхваща контактите с близки хора, преговорите, които явно ще се превърнат в споразумения, и деловите пътувания. Налага се са укрепите обществените си позиции, или взаимоотношенията с партньори.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Мобилизирайте се             Денят ви ще бъде осмислен и ще изживеете времето си пълноценно. Събота е доста важна за вас, защото е начало на четириседмичен период, който всъщност изцяло обхваща месец декември. Печеливш, но напрегнат ще е денят за почти всички Везни. Най-важното е още сега да се мобилизирате и да действате с подчертана активност до края на месеца.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Силен късмет и стабилизация          Целите се високо, но това не ви плаши. Имате енергия и добър жизнен опит, за да постигнете намеренията си. Мощни звездни влияния стабилизират личните и социалните позиции на Скорпионите, и изтласкват настрани факторите разграждащи устойчивостта и трайността. Днес късметът ви е изключително силен във всичко. Печалбите са безпроблемни. Мнозина се освобождават от външни проблеми.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Преодоляване на трудностите             Намирате ценни съмишленици за каузата, на която сте се посветили. Събота ще е успешна, но мнозина Стрелци ще се сблъскат с ярко коварните действия на противниците им. Това не бива да ни притеснява, защото сполуката през този е на ваша страна. Важно е да не се отпуската въпреки изникващите трудности. Ще се яви помощ, и всичко ще заеме мястото си.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Сдържаността е настойчивостта са задължителни             Очаквана новина ще ви повиши енергията и желанието ви за изява. Мобилизирани и настойчиви ли сте, несъмнено ще осъществите намеренията си за деня. Препоръчително е да сте сдържани! Не бива да влизате в противоречия и да демонстрирате гордост, защото върху вас ще последват сурови Съдбовни уроци, които несъмнено ще ви лишат  от постижения.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Не влизайте в конфликти             Припряността ви пречи да сте пълноценни в работата си. Успокойте се и внесете яснота в мисленето си. Събота е тежка и няма да позволи на мнозина от родените във Водолеи да разгърнат и осъществят предварително изработената си програма. Стига да не влизате в конфликти, макар и труден, денят няма да се превърне във вредоносен. Във финансов аспект се очертава ярка сполука.

РИБИ  Успешна реализация            Благодарение на упоритостта ви ще излезете победители в преодоляване на пречките по пътя ви. Безусловен успех, извоюван в трудни обстоятелства. Последните се характеризират с ярки лъжи и изумителна нечестност. Става дума за значителен негативизъм, който ще преодолеете, и ще успеете да осъществите цел, която едва ли може да се определи като елементарна. Финансов успех.

 

Източник: За жената