Начало КЛЮКАРНИК РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДЕСИ БАНОВА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ! ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ САМО...

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДЕСИ БАНОВА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ! ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ САМО СЛЕД

25
Сподели

Росен Плевнелиев и Деси Банова разкриха плановете си за празниците

Най-обсъжданата светска двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова споделиха със зрителите на Нова тв плановете си за празниците. След броени дни двамата влюбени ще заминат за Китай. Именно там красивата синоптичка видяла за пръв път бившия президент.

Но причината за посещението им на Китай, не е свързана с желанието им да си припомнят първата среща. До края на тази година бившият президент изнася лекции в най-големия китайски университет. Ангажиментът му към учебното заведение в Китай започнал през 2012 година.

Деси Банова призна, че двамата пътуват много заради ангажиментите му. Но въпреки натоварения си график, той винаги намира време за нея. Преди дни те се върнаха от поредното си пътуване зад граница. Двамата бяха в САЩ.

Тогава те бяха засечени от наш сънародник на летището в Лондон. Двамата влюбени споделиха, че това се случило на връщане.

Те чакали да си купят билети за България. Росен Плевнелиев заяви, че не са се пререждали на опашката, а търпеливо са изчакали реда си. Той добави, че двамата с Деси дори не са били един до друг в самолета.

Нейното място било някъде в средата, а той бил към края в компанията на няколко шумно спящи българи.

Росен Плевнелиев разкри къде ще посрещнат празниците заедно с любимата му. Той допълни, че си е поставил за цел да я научи да кара ски, тъй като е запален скиор.

Бившият президент заяви, че ще карат ски на Банско и отправи любезна покана към папараците, които желаят да ги снимат заедно.

Деси Банова призна, че връзката им е започнала преди 3 месеца. Всичко се случило след едно кафе в Гърция./bradva