Начало КЛЮКАРНИК Вижте страхотното семейство на шеф Токев (снимки)

Вижте страхотното семейство на шеф Токев (снимки)

28
Сподели

Шеф Андре Токев бил напът да даде ръката на по-малката си дъщеря на напълно обикновено момче.

Преди няколко месеца Елиза го изненадала с признание, че изпитва топли чувства към един от сладкарите му, който работи в неговия ресторант.

 

Въпреки че изглежда строг и твърде сериозен, кулинарят не реагирал остро, а дори се почувствал горд, че е успял да възпита детето си правилно.

Елиза е част от актьорското съсловие у нас, а родителите й били наясно, че е свободолюбива. Предполагали, че някой ден ще свърже живота си с известен човек от театралните среди, но тя имала други виждания. Токев бил пристрастен към кандидат-зетя не само защото работел лоялно от доста време за него, но и понеже специалността му, с която се доказал на кулинарната сцена, всъщност били сладкишите.

Топготвачът смятал, че с десерти се занимават само най-трудолюбивите и всеотдайни личности в неговата гилдия. Макар да бил готов да подсигури жилище на щерка си и нейния любим веднага, те категорично отказвали, защото искали да извървят пътя до семейния уют заедно. Ролите на Елиза в кинопродукции не били достатъчни, за да се издържа и да спестява, затова тя се включила в управлението на новия ресторант на татко си в центъра на столицата, където била равноправен съдружник.

Занимавала се с интериора, менюто и всички важни за заведението въпроси, а кариерата на актриса оставила настрана. В свободното си време помагала в SOS селището в Дрен – благородна кауза, с която се захванала още след като завършила училище.

 

Тя е възпитаничка на Втора немска гимназия, а баща й често се шегувал, че ако много закъса, може да си изкарва прехраната и като учителка. Немският й бил перфектен вероятно защото самата тя е родена в Германия, където нейните прабаба и прадядо живеели и досега.

 

Източник: За жената