Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 5 декември-ВОДОЛЕЙ Успехът е с вас, СКОРПИОН Ярък...

Дневен хороскоп за вторник, 5 декември-ВОДОЛЕЙ Успехът е с вас, СКОРПИОН Ярък успех

29
Сподели

Вторник ще бъде доста ангажиращ ден. Ще ви се наложи да се справите с някой дребни проблеми, до които не ви се иска да се докосвате точно сега.

Нямате избор, проявете воля и действайте веднага!

Дневен хороскоп ОВЕН
Успешни действия
Не пестете силите си днес. Днес добре се усвоява нова информация, позволяваща ви да разберете по-добре себе си и света. Посветете деня си на всичко, което възвишава духа, но внимавайте в мислите си, за да не си създадете сами проблеми. Благоприятен и успешен, вторник ясно подчертава деловата сполука на родените в зодията.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Добри прояви
Добър ден Телци или добър ден за Телците. Заслуга за успехите ви имат и ваши близки. Денят е добър за контакти в група, за учене и усвояване на нови знания. Новолунието през днешния ден отслабва силите, за това се постарайте да не се претоварвате физически и емоционално, като предпочетете самостоятелната работа и занимания.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Напрежение, но и успех
Може да ви се наложи да се справяте с проблеми, които не са предвидени. Денят е подходящ за общуване и придобиване на нови знания. Съсредоточете се върху същественото, като загърбите дребнавостите и суетата, с които ежедневието ви притиска. Следвайте творческите си идеи и избягвайте колективните начинания и шумните места.

Дневен хороскоп РАК
Здравословни несгоди
Постепенно излизате от застоя и започвате активно да се занимавате с деловите си ангажименти. Повтарящите се от миналото ситуации ви подканят да се освободите от ненужен товар, за да отворите място за нови сили и цели.  Магията на днешния ден ще ускори и улесни реализацията на новите ви планове и начинания. Вторник няма да особено приятена за мнозина от Раците поради възникнал здравословен дисбаланс.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Хубави постижения
В живота на много от вас предстоят промени, имащи отношение и към финансите ви. Днес бъдете активни, инициирайте разговори и ще постигнете желаните споразумения, от което следва, че срещите ви ще бъдат съвсем навременни. Работете самостоятелно върху изпълнението на програмата си, за да се предпазите от проблеми. Вторник е надежден и благоприятен за реализация на целите.

Дневен хороскоп ДЕВА
Не се колебайте
Претоварени сте от делови задачи. В колективни начинания, с усвояване на нови знания и информация, и без излишна суета и губене в догадки ще постигнете напредък във всичко, с което се занимавате през днешния ден. Ако изпитвате умора и здравословни неразположения е по-добре да не се обвързвате с много ангажименти.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Труден момент
Благоприятни условия за започването на отдавна замисляно от вас мащабно начинание. Подготвяйки условията за утрешните си изяви, може да се натъкнете на известни затруднения, но като цяло денят е подходящ за общуване и придобиване на нови знания. Направете си самоанализ, обмислете действията си, но работете самостоятелно.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Ярък успех
Заради показани свои качества и професионални резултати ще останете поласкани и доволни от оказаното ви внимание. С конкретни действия се погрижете за нуждите на семейството, като разчитате повече на себе си и по-малко на други хора. Този ден обещава много силен успех на Скорпионите, които ще се ангажират с осъществяването на целите си.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Не прекалявайте
Днес с повече успех ще усвоявате нови знания и ще блестите с индивидуалните си прояви. Приемайте трудностите, като свои учители и не бързайте да се притеснявате. Емоционалният тип реагиране не е най-добрият избор за демонстрация на отношение към делова тема, и със сигурност ще предизвика напрежение у по-необузданите Стрелци.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Избягвайте кавгите
През днешния ден за промени обикновено се повтарят ситуации от миналото, възможно е да се възобновят стари връзки.  Самостоятелните изяви, както и всяка друга добре обмислена работа днес ще ви носи очакваните придобивки. Добрият вариант във вторник е да действате самостоятелно по целите си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Успехът е с вас
С полезни знания и добри организаторски способности днес ще приключите навреме и с очакваните резултати всичко, което подхващате.  Колкото и да сте погълнати от работата си, която днес е за предпочитане да свършите сами. Най-характерната дефиниция за вашият вторник е, че ще е успешн.

Дневен хороскоп РИБИ
Пазете се
При някои от вас днес може да се появят проблеми на работното място, породени от променени условия и нови изисквания. Добре свършената самостоятелна работа днес ще ви изпълва с усещане за полезност, но не се претоварвайте. Като реакция за налагане на лично мнение Рибите не са много далече от предшестващия знак, но подобна позиция е твърде вредна.