Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакт, ТЕЛЕЦ Успех чрез...

Дневен хороскоп за понеделник, 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакт, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие

23

Понеделник ще бъде малко по-активен от очакваното. Динамиката ще ви поведе в посокя, която опитвате да владеете отдавна.

Бъдете делови и не се поддавайте на провокации, и ще успеете!

Дневен хороскоп ОВЕН Поемете отговорност           Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. За Овните ще е почти невъзможно да заемат твърда позиция по въпрос от делово естество поради наличието на деликатни обстоятелства. Въпреки това, ще се наложи да поемете отговорност. Крайно нежелателно е да си послужите с лъжи. Предразположените към такива ще получат тежък удар.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Успех чрез съдружие            Много от времето си ще посветите на творчески и самостоятелни занимания. Ако работите в съдружие по въпросите, с които ще се заемете днес, шансът ви за успех  е подчертан, защото благоприятните възможности са налице. Проявите ли нечестност, ситуацията ще се промени във ваша вреда, и въпреки превъзходния ви план, ще последват административни проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Проявете настойчивост и се владейте           По-голяма част от вас ще си останат вкъщи днес и ще се наслаждават на разбирателство с любимите хора и домашен уют. Настойчивите усилия за реализация на целите, и себевладеенето, са фундаменталните фактори за успеха на Близнаците през този ден. Не се опитвайте да реализирате намеренията си чрез хитри ходове, защото няма да се получи. Бизнесмените са длъжни да действат особено внимателно.

Дневен хороскоп РАК Успех, но се владейте           Не се отдавайте на пагубни чувства свързани с отминали събития. Сигурен делови успех ще завоюват Раците през този ден, но се очертават и проблеми. В повечето случаи възникват поради нечестни взаимоотношения. За друга  група от родените в зодията се очертава значителна нервност. Добре е да я овладеете ефикасно и да не се конфронтирате ненужно.

Дневен хороскоп ЛЪВ Овладейте домашното напрежение            Сред обичани от вас хора ще се почувствате успокоени, желани и заредени с добри очаквания. Понеделник е носител на прилични възможности за реализиране на делови цели и ангажименти в обществените среди, но за мнозина ще е изключително напрегнат в личен план. Очертават се остри семейни конфликти, които задължително следва да овладеете преди да е станало прекалено късно.

Дневен хороскоп ДЕВА Напрежение във взаимоотношенията             Събират ви се много дреболии, които ви разсейват, но намерете сили да се съсредоточите. И за Девите понеделник ще е напрегнат, като тази характеристика най-ярко се вписва във партньорските взаимоотношения и тези в обществените среди. Вие перфектно планирате близките си цели,но сега не би било зле да сторите това за по-продължителен, но все пак, обозрим период.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Нерви от финансово естество             Контакта с природата ви подмладява. При Везните нервността е особено висока днес, като за някои от зодията това състояние е свързано със здравословно неразположение.В делови план успехът на мнозина ще се дължи на добре пресметнати хитри ходове. Те обаче няма да са сполучливи в интересуващи ви финансови операции.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Нервността е излишна             Добре свършена работа или развитие на събития, които очаквате ще подобри настроението ви. И при Скорпионите нервността е завишена, но ако това е продукт във връзка с притеснения от делово естество – не си струва. Може да настъпят изменения, но те няма да са лоши за вас. Днес не е препоръчително да действате за нещо по административен път. Сполуката е доста съмнителна.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Успех чрез партньорства             Ще бъдете в добро настроение и възможност да отхвърлите задачи, които отлагате от доста време. Понеделник разгръща условия, създаващи известни лични притеснения. Засягат деловите цели, и са формирани на база административни пречки. Ще останете разочаровани в опитите си да ги отстраните. Хубавите възможности за напредък и печалби се свързват с нови партньорства.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Изразителна нервност             Ако трябва да избирате между почивката и обществените си задължения, то непременно дайте приоритет на първото. Понеделник се оказва доста нервен ден, фиксиращ началото на промени. Действайте внимателно и не поемайте излишни рискове, защото никога няма гаранции, че дадени изменения ще са положителни, а в момента ситуацията при вас трудно може да се определи като стабилна и сигурна.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти        Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Денят не е лош, но ако преследвате делово надмощие над някого и влезете в борба с него, ще последват препирни, и нищо чудно да се превърнете в обект за удари от страна на въпросната личност. Понеделник е чудесен за контакти с хора от деловите среди и бизнеса. За мнозина лични несгоди.

Дневен хороскоп РИБИ  Успех             Очаква ви ден, в който спокойно ще можете да разполагате с времето си без да ви притесняват външни фактори. Доста успешен за осъществяване на делата ден, през който мнозина от Рибите ше насочат вниманието си към важни за тях контакти, защото ясно долавят, че ситуацията е осезаемо раздвижена, и ще последват изменения. Това наистина е така. Сигурно е, че такъв процес настъпва скоро.

 

Източник: За жената