Начало КЛЮКАРНИК Дебора ще съди Биг Брадър за 200 бона. Ето за какво.

Дебора ще съди Биг Брадър за 200 бона. Ето за какво.

28
Сподели

След чутовната гавра в ефир Дебора съди „Биг Брадър“ за 200 бона Брюнетката е с психически проблеми, в миналото пробвала самоубийство

Дебора , чиято разклатена психика лъсна пред цяла България покрай монтажите на “ Биг Брадър: Моуст уонтед „, има намерение да търси правата си в съда.

Публичното унижение, на което певицата беше подложена от продуцентите, е оценено от адвокатите й на 200 хиляди лева, а гражданският иск може да бъде заведен още преди Коледните празници.

За по-малко от седмица в ефир фолкдивата си създаде имидж на непоправима алкохоличка, при това с вещото съдействие на риалитито.

Още от първия ден стана ясно, че след няколко напитки тя губи спомен какви ги е вършила. Продуцентите се постараха да я представят само в негативна светлина. Дори водещият Ники Кънчев с неприкрито задоволство говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й „Мис Махмурлук“ за една от мисиите си беше истинска гавра с труп.

 

Проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й в Къщата. Самата певица е признавала многократно в свои интервюта, че е подлагана на тормоз и бой от свои бивши гаджета. В продължение на няколко месеца е търсила и специализирана лекарска помощ. И това със сигурност се е знаело от продуцентите.

Оказва се, че драмите на Дебора не са свързани единствено със злоупотребата с алкохола, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години. Психическото състояние на мацката не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви. Нейна близка, загрижена за здравето ѝ, разказва, че фолкпевицата е лежала в психиатрична клиника.

 

Преди около година и половина тя се опитвала да се справи с поредния си ревнив приятел, който всеки път, щом пийнел малко, ѝ посягал. Връзката се превърнала в системен тормоз, който оставил трайни отражения върху психиката на Дебора и я сринал. За да се справи с връхлетелите я паник атаки, 26-годишната видинчанка започнала да комбинира алкохола с хапчета и след опасно предозиране едва не изгубила живота си, пише седмичник./За жената