Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Керем получава плик със снимки на Нур...

Днес в Сега и завинаги: Керем получава плик със снимки на Нур и Ийт, а Нур вижда Иджлял и Фърат да се целуват

29
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (5-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур и Ийт си тръгват отделно заради ината си. Нур плаче в таксито. Елмаз мисли как да спечели от това, че Иджлял е научила за връзката на Ийт и Нур. Иджлял вижда, че Нур се прибира разплакана и злорадства.

Слиза долу и намира медальона. Споделя с Фърат, че е попречила на двамата влюбени да се срещат. Иджлял е на предела на силите си. Хазал вика Керем да отидат в лабораторията. Той отказва, защото има лична среша. Хазал е изненадана. Керем получава плик със снимки от разправията между Нур и Ийт. В това време Ийт влиза в кабинета му.

Нур си търси медальона. Елмаз ѝ казва, че Иджлял се е оплаквала на майка си. Нур пита братовчедка си от какво се е оплаквала Иджлял. После си спомня, че бижуто е паднало в зимната градина. Иджлял се ядосва и заявява на Фърат, че няма да се откаже от съпруга си. Казва му, че е гнусен. Той отговаря, че много я обича и я целува.

Нур ги вижда и побягва, като не забелязва Айтюл. Иджлял казва на Фърат, че повече не иска да го вижда и го заплашва. Айтюл се намесва и спира разправията. Иджлял се оправдава, че я е заболяла главата и отива да си легне. Айтюл пита Фърат какво се е случило. Нур също е много разтревожена. Керем пита Ийт защо е отменил договора с Нур за неговата фирма. Ийт се смее. Керем уточнява въпроса си къде е проблемът – във Фърат или в Нур? Айтюл продължава да разпитва Фърат, защо дъщеря ѝ е на предела на силите си. Той отговаря с контра обвинение и настоява старата да престане да се бърка в живота на всичките. Айтюл разбира, че Нур е шокирана, защото е видяла нещо и се чуди какво е учудило бавачката. После открива медальона на Нур. Фърат го грабва и отива да го даде на момичето. Ийт отговаря, че с търговския си нюх Керем би трябвало да разбере всичко. След срещата Хазал отново се опитва да разбере от Санджактар как е минала срещата с Ийт. Керем отива в лабораторията, а Хазал открива снимките на Нур и Ийт. Елмаз си прави сметката, че е получила добри пари и ще си устрои живота. Хазал ѝ се обажда и я кани на кафе. Айтюл разпитва дъщеря си какво се е случило в градината. Казва на Иджлял, че Нур е видяла всичко. Тя не вярва на думите на майка си. Айтюл настоява и дъщеря ѝ си признава, че Фърат я е целунал. Фърат дава медальона на Нур. Тя все още е шокирана от гледката. Фърат ѝ казва, че цял живот е бил влюбен в Иджлял. Айтюл посяга на дъщеря си, обвинявайки я, че този път Ийт ще научи всичко. Елмаз се среща с Хазал. Асистентката на Санджактар казва, че има притеснения относно братовчедка ѝ. Фърат разказва на Нур как Айтюл му е попречила да се ожени за Иджлял, и я е дала на Ийт. Фърат се извинява, че той е виновен за сцената с целувката, а Иджлял няма нищо общо. Нур му казва, че ако иска може да провали всичко. Ийт споделя с брат си цялата работа с Фърат и Керем. Нур още не е решила какво да прави. Фърат казва, че не очаква Нур да уважи чувствата му. В това врем идва Ийт. Нур му казва, че с братовчед му си говорят за работа. Хазал разпитва Елмаз за личния живот на Нур. Асистентката на Керем заявява, че няма да ѝ даде пари. Елмаз се измъква от ситуацията, защото Хазал не иска да ѝ плати. Ийт настоява да разбере от Нур защо се е срещнала с Фърат в гората. Двамата казват, че все още са обидени един на друг. Нур му заявява, че иска той да ѝ се извини. Ийт отказва и си тръгва. Фърат влиза в стаята на Иджлял. Тя е съсипана. Казва му, че Нур ги е видяла. Иджлял иска двамата да отричат. Фърат ѝ обещава, че Нур нищо няма да каже на Ийт. Ядосана е, че вече е длъжница на бавачката. Ийт се прибира в имението. Нур също, вървейки пеша…

 

 

Източник: За жената